Hoppa till innehåll
Ecochange logotyp

Ecochange - Marketing Specialist

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Ecochange är marknadsledande leverantör av förmånscyklar i Sverige. Vi samarbetar med svenska och utländska kvalitetsmärken som Crescent, Sjösala, Monark, Cargobike och Bianchi. Vi erbjuder också ergonomiska möbler och förmåns-IT. Vårt fokus som leverantör ligger alltid på kvalitet, service, hållbarhet, trygghet och nöjda kunder. Vi söker nu en Marketing Specialist med övergripande uppgift att öka vår synlighet och förstärka vårt varumärke och erbjudande.


Rollen
Som Marketing Specialist får du en rolig, varierande och för Ecochange väldigt viktig roll, som är ny för bolaget. Detta innebär att du kommer vara högst delaktig i att ta fram en marknadsplan och sätta våra marknadsstrategier samt skapa enhetlighet i hur vi profilerar oss i olika kanaler. Tjänsten är väldigt bred och uppgifterna många, detta är ett urval:
  • Stärka och marknadsföra bolagets varumärke på marknaden.
  • Delaktighet i att ta fram och underhålla marknadsplan och strategier som följer bolagets vision och mål.
  • Tillsammans med säljteamet och med externa partners och leverantörer ta fram och samordna egna och gemensamma marknadsföringsaktiviteter.
  • Sätta sig in i kundnyttan genom ett nära samarbete med försäljningsavdelningen, samtal med kunder, kommuner/regioner och företag.
  • Ansvara för att vi är enhetliga i vår kommunikation och grafiska profil, både tryckt och digitalt.
  • Analysera och presentera resultat från genomförda aktiviteter och SEO och föreslå vidare åtgärder.
  • Ta fram och ansvara för texter, bilder, filmer etc. i Ecochange kommunikationskanaler; hemsida, Linkedin, Facebook, E-postutskick, tryckt material etc.
  • Ta fram digitalt och tryckt material för våra visningar och events.
  • Analysera marknadsdata och trender för att identifiera nya möjligheter.
Din profil
Vi är ett litet och snabbfotat team där personliga egenskaper som prestigelöshet, positiv attityd och hårt arbetande väger tungt. Variationen av uppgifter ställer krav på din vana att arbeta brett och att du har erfarenhet av både fysisk och digital marknadsföring. Sannolikt har du tidigare haft en liknande roll i företag av samma storlek där du har haft eget ansvar för att bygga en marknadsplattform och där både din strategiska men framförallt din operativa kapacitet varit högt värderad, liksom din förmåga att hålla i hop flera projekt och hantera många kontaktytor samtidigt. Du har relevant utbildning och det ligger i din natur och intresse att alltid vara påläst och insatt i de senaste trenderna inom marknadsföring.


Vad vi erbjuder

På Ecochange möter du ett tight gäng där alla anställda arbetar tillsammans för att nå våra mål. Vi brinner för laganda, korta beslutsvägar och att ha kul på jobbet. Anledningen till vår expansion är en stark efterfrågan på våra tjänster, vilket i kombination med en stark och nöjd kundbas, präglar hela vår företagskultur. Vi gillar att vinna tillsammans och vår ledning ger kontinuerligt verktyg för att vi ska lyckas. Eftersom vi är en relativt liten organisation blir du automatiskt en viktig nyckelspelare för vår fortsatta utveckling. En stor fördel med jobbet - om du som person gillar lösningar som kombinerar förbättrad hälsa med minskad klimatpåverkan - är att vi är den mest kompletta leverantören av förmånscyklar för både arbetsgivare och medarbetare.

Kontakt och ansökan

Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Emil Nilsson på telefon, 070-5591192 eller Mårten Näsvall på e-mail; marten.nasvall@infinityhr.se

Välkommen att söka tjänsten genom att använda ansökningsformuläret nedan.


Tidplan
Vecka 23: Infinity intervjuer
Vecka 24-25: Ecochange intervjuer (+tester och ev. case-uppgift)
Ecochange logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ecochange har mer än 20 års kontinuerlig erfarenhet av att erbjuda kostnadsneutrala, smidiga, trygga och förmånliga personalförmånslösningar till både offentliga kunder och privat sektor. Grundarna uppfann konceptet förmånscykel och levererar sedan dess cyklar på ett tryggt och enkelt sätt. Idag använder över 200 000 kunder Ecochange vilket gör att företaget idag är marknadsledande med flera långa samarbeten och kundavtal. Ecochange ägs sedan en tid tillbaka av Storskogen AB, vilket borgar för långsiktighet och hållbar utveckling framåt.