Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Sommarjobba som kundservicemedarbetare hos Anticimex

Publiceringsdatum
19 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Letar du efter ett spännande sommarjobb där du får leverera service i världsklass och göra skillnad? Vi söker nu kundservicemedarbetare till Anticimex som ska stärka deras team under sommaren 2024. Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Anticimex är det moderna serviceföretaget som tack vare förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Anticimex ska vara bäst på det de gör, fortsätta driva utvecklingen i branschen samt ge deras kunder professionell och personlig service. Att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet är grunden i Anticimex hållbarhetsarbete. Anticimex har ca 10 000 anställda och finns i 21 länder. I Sverige är de ca 1500 medarbetare.

Vad erbjuder rollen?
Din roll som central kundservicemedarbetare på Anticimex levererar du bästa möjliga service för kunderna i olika regioner i Sverige. Du kommer att informera och ge rådgivning om skadedjur samt göra en åtgärdsplan för kunderna. Olika typer av regioner har olika förhållningssätt vilket innebär att du behöver vara extra lyhörd, flexibel och noggrann. Tillsammans med ditt kundserviceteam skapar du en positiv och samarbetsvillig arbetsmiljö.

Arbetstid: Varierande mellan 7-18, måndag-fredag (Ibland även söndagar)
Placering: Norrköping
Omfattning: Heltid
Start: April och Maj

Det finns en möjlighet till förlängning även efter sommaren på både heltid alternativt deltid.

Vem är du?
Vi letar efter dig som trivs med servicearbete och har en bekvämlighet med att kommunicera via telefon och söker ett roligt och givande sommarjobb! Du är skicklig på att vägleda kunder med ett pedagogiskt och serviceinriktat bemötande. Som person är du positiv, lugn och trygg, och du hanterar arbetsuppgifterna på ett strukturerat och effektivt sätt. Kundens behov är alltid i fokus för dig, och du värdesätter att leverera god service i alla situationer!

Du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista
ansökningsdatum är 1/5. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin på elin.fernstrom@effektiv.se.

Sökord
Kundservice, Kundtjänst, Sommarjobb

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.