Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Rekondtekniker

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en självgående och positiv person med kunskap om rekonditionering? Då kan det vara dig vi söker som vår nya rekondare till Söderbergs Bil i Norrköping. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss.

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Utvändig rekonditionering - tvätt, polering, vaxning, lackförsegling och tvätt av motorrum
  • Invändig rekonditionering - tvätt av instrumentpanel, dörrsidor och övrig inredning, dammsugning och fönsterputs
  • Klädseltvätt
Vad vi önskar av dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet från rekonditionering. B-körkort och datorvana är ett krav. Du behärskar även svenska flytande i både tal och skrift. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Då detta är en tjänst som innefattar kundkontakt är det bra att du har en förståelse för kundens behov och önskemål.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering är på Söderbergs Bil i Norrköping. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren