Hoppa till innehåll

Kontrollingenjör till Comply Group Norrköping

Publiceringsdatum
05 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Comply Group, ackrediterat kontroll- och certifieringsorgan inom tryckbärande anordningar. Comply Group utmanar det traditionella. Affärsidén grundar sig på att arbeta nära kunderna, förstå kundernas behov och därmed kunna erbjuda rätt kompetens och tjänst, vid rätt tillfälle, med lokalt förankrad personal. Vidare ges personalen stort inflytande i bolaget, i form av delägarskap och lokal styrning. Detta skapar ett engagemang hos medarbetarna som kunderna märker.

Ytterligare information om företaget hittar du på www.complygroup.se

Arbetsuppgifter

I rollen som kontrollingenjör kommer du hjälpa våra kunder med bland annat att verifiera anordningar och processer, såväl vid nytillverkning som för befintliga anordningar. Du kommer ansvara helt för eget arbete men ha ett stort stöd internt från dina kollegor. Man planerar och utför sitt arbete på egen hand vilket innebär att det ges stora möjligheter till flexibilitet i vardagen.

Du kommer i huvudsak arbeta i Norrköping men kortare resor runt Mälardalen förekommer. Stöd och hjälp finns lokalt och viss upplärning är möjligt.

Hos Comply Group får du möjlighet att vara med på en uppstartsresa med fokus på att det ska vara roligt att gå till arbetet. Du erbjuds en roll där du får möjlighet till ett självständigt, utmanande och varierande arbete i ett bolag som är en uppstickare inom sin bransch. Du blir en del av en organisation med ett stort engagemang där alla tar ett individuellt ansvar och bidrar till sin egen och bolagets utveckling.

Du rapporterar till COO för Comply Group placerad i Norrköping, men har ett nära samarbete med övriga medarbetare och ansvariga över hela södra Sverige.

Önskvärd profil

Du bör ha ett minimum om 5 års tidigare erfarenhet av att arbeta som kontrollingenjör inom tryckbärande anordningar. Du har ett öppet sinne, är van vid att ta kommando och räds inte att utmana befintliga arbetssätt. Har du befogenheter sedan innan är det ett stort plus.

Kvalitet är viktigt för oss och önskar att även du värdesätter att leverera ett arbete av hög klass. Oftast är det högt tryck med varierande arbetsuppgifter och då är det nödvändigt att du kan omprioritera och framför allt samarbeta med dina kollegor, men även har förmågan att ta ansvar över ditt eget arbete.

Civilingenjör alternativt högskoleingenjörsutbildning är ett plus.

Vi söker dig som är en engagerad, resultatorienterad, proaktiv och driven medarbetare med en öppenhet och vilja att förstå, förbättra och förändra befintliga processer, rutiner och arbetssätt, samt samarbetar över avdelningsgränserna. Du kan konsten att planera och prioritera dina egna arbeten. Du är social och kommunikativ och van att kommunicera på samtliga nivåer inom ett företag. Älskar du att göra skillnad och är du sugen att vara med och utmana det etablerade så är detta rätt arbete för dig.

Övrigt

I den här rekryteringen söker vi en person med placeringsort Norrköping.

I denna rekrytering samarbetar vi med ATICC Sweden AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. Har du frågor om tjänsten? Kontakta ansvarig rekryterare på E-post: fredrik.morin@aticc.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (90 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se