Hoppa till innehåll
Cellwood Machinery logotyp

Konstruktör

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Sören Holmlind
Telefon
Ansök nu
Om Rollen

I denna roll får du möjlighet att ta stort eget ansvar och påverka framtidens maskinutveckling inom pappers- och massaindustrin samt bioenergimarknaden. Du kommer att ha ett helhetsansvar för hela processen från idé till färdig produkt. Dina arbetsuppgifter är varierande och utvecklande och inkluderar bland annat:
  • Förstudier
  • Kravspecifikationer
  • Konceptkonstruktion
  • Beräkning och dimensionering
  • Ritningsframtagning
  • Provning och validering
Vår utveckling drivs av kundnyttan, och ditt arbete bidrar med värde för både kund och Cellwood. Rollen innebär många kontaktytor både internt och externt. Du har ett tätt samarbete med våra projektingenjörer och understödjer dem i deras kundprojekt. Du kommer även att vara delaktigt i provkörning och demonstrationer för kunder från hela världen i vår högteknologiska pilotanläggning.

Tjänsten innefattar ca 20 resdagar per år, både i Sverige och utomlands.

Din Profil

Vi söker en erfaren maskiningenjör inom konstruktion och produktutveckling till vår innovativa R&D-avdelning i Nässjö. Med ett brinnande intresse för konstruktion och utveckling drivs du av att skapa nya innovativa lösningar.

Du har erfarenhet inom CAD, gärna Solid Works, och tala flytande svenska och engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av FEM och/eller CFD- simulering, plåt- och svetsade konstruktioner, samt styr- och reglerteknik. Extra meriterande är om du har erfarenhet inom pappers- och massaindustrin.

Förmågan att samarbeta professionellt med kollegor, kunder och samarbetspartnernas är avgörande, liksom din förmåga att självständigt driva projekt framåt och strukturera ditt arbete.

Vi Erbjuder

Hos Cellwood Machinery blir du en del av ett team med erfarna och engagerade kollegor. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö där du får vara med och utveckla nya och förbättra befintliga produkter för en global marknad. Vi arbetar med system och maskiner som är mycket varierande men alltid av hög kvalitet.

Hos oss är beslutsvägarna korta, kollegorna trevliga och arbetet både roligt och varierande.

I den här rekryteringen samarbetare vi med Stella Rekrytering & Ledarskap. Vid frågor om uppdraget vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sören Holmlind 070 670 25 52. Välkommen med din ansökan senast 11 augusti.

Om Cellwood Machinery AB

Cellwood Machinery utvecklar, tillverkar och säljer maskiner för pappers- och massaindustrin samt bioenergimarknaden. Exportandelen är 90 procent, med hela världen som marknad. Vi är världens ledande tillverkare av dispergeringsanläggningar, vilket är ett av processtegen i papprets väg från avfall till ny produkt. Varje leverans är specifikt utformad med hänsyn till kundens process, och varje affärsrelation kännetecknas av ett nära samarbete om testning, installation, driftsättning och service i form av underhåll och reservdelar. Läs mer om Cellwood här.
Cellwood Machinery logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.