Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Elmontör till kund på Höglandet!

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du en grund- eller vidareutbildning inom el? Är du bekväm att följa ritningar- och installationsscheman? Är du bekväm i att fatta självständiga beslut? Isåfall tror vi att denna tjänst är något för dig!

Om tjänsten
I rollen som elmontör kommer du att arbeta självständigt, följa elscheman, ritningar och instruktioner för bland annat elskåp och nätstationer. Vi ser att du är trygg i dig själv och kan fatta beslut självständigt. Du kommer arbeta med montering, underhåll och reparation.

I din roll som elmontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Följa ritningar och montera bland annat elskåp och nätstationer

Om dig
Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning inom el och/eller har ett praktiskt och teknik-intresse. Du kommer med framgång lyckas i denna roll om du har tidigare erfarenheter av någon form av monteringsarbete, industri eller diverse eljobb. Du skall vara orädd, kunna ta beslut och arbeta självständigt.

Viktigt för tjänsten är:
- Minst en gymnasieutbildning med inriktning mot el
- Kunna fatta egna beslut och är lättlärd
- Ha en praktisk förmåga att lösa problem

Meriterande men inte ett krav för tjänsten:
- Minst 2 års erfarenhet som elmontör
- Möjlighet att vara en resande montör som kan övernatta 1-2 dagar i veckan på annan ort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, William Maklin: william.maklin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.