Hoppa till innehåll
TOPTEMP AB logotyp

Ta nästa kliv i karriären – Bravida Jönköping söker ledande montör

Publiceringsdatum
05 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi på Toptemp letar nu efter en dynamisk och erfaren ledande montör till Bravida i Jönköping för att spela en central roll i deras team. Som ledande montör kommer du att vara nyckelpersonen i att leda och inspirera teamet genom både små och korta uppdrag, till större och mer långvariga projekt.

En mycket spännande roll som passar dig som vill vara med där det händer och där ingen dag är den andra lik!

Ditt arbete kommer att innefatta teknisk problemlösning och att säkerställa att projekten utförs på ett effektivt ock korrekt sätt. Du kommer att ha en central roll i att hantera kommunikationen med kunder, leverantörer och medarbetare för att säkerställa att projekten genomförs smidigt och i enlighet med dess höga standarder.

För att trivas i denna roll ska du vara utbildad elektriker med gedigen erfarenhet inom branschen och som brinner för ledarskap. Du ska kunna motivera och inspirera ditt team att uppnå sina bästa resultat samtidigt som du själv arbetar aktivt med projektutförandet. Starka kommunikationsfärdigheter och en förmåga att bygga och underhålla relationer är avgörande för denna roll.

Krav:
  • Utbildad elektriker med ECY-certifikat
  • Minst 3 års erfarenhet utav el-yrket
  • B-körkort
  • Grundläggande datakunskap

Du förses självklart med kläder, utrustning och bil, allt för att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt!

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du har vad som krävs för att bli Bravidas nästa ledande montör, skicka in din ansökan idag!

Maila din ansökan till ansokan@toptemp.se

Vi ser fram emot att välkomna en ny ledande montör till vårt team och tillsammans leverera framgångsrika och inspirerande projekt!

Om Bravida:

På Bravida El i Jönköping är vi cirka 30 medarbetare inom entreprenad, service och säkerhet. Våra uppdrag sträcker sig från stora entreprenader till mindre serviceuppdrag. Vår styrka är vår bredd av kompetens och vårt breda utbud av tjänster. Vi samarbetar mycket med övriga discipliner i Region
Jönköping inom vs, ventilation och automation.
TOPTEMP AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juni 2024 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.

Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av Toptempfamiljen!