Hoppa till innehåll

Nu söker vi en ny kollega i ämnet slöjd till åk 4-9

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Till dig som vill vara med på en fantastisk resa!

Vi söker nu en riktigt skicklig pedagog till vår nystartade skola.

Vill du vara med om något unikt och verkligen få möjligheten att påverka hur din nya arbetsplats ska planeras och utvecklas för att bli mycket mer än en vanlig skola?

Vi startade HT-22 en Idrottsgrundskola där våra elever erbjuds stora möjligheter att satsa 100% både på sina studier och på sin idrott, en skola som bygger på högklassig utbildning, träning på skoltid, där vi arbetar hjärnsmart med inslag av mental träning. En skola där sedan start växt och flyttat in i nya/renoverade lokaler och där vi till höstterminen äntligen flyttar in i vår egen träningsanläggning på 2 500 kvm.

Vi arbetar med övertygelsen om att Utbildning - Rörelse/träning - Hjärnsmart/Mental träning stöttar varandra och får oss att prestera bättre i skolan, i arbetslivet och i vår idrott. Där varje enskild del bidrar till att vi gemensamt bygger en skola där våra värdeord ”Gemenskap, Nyfikenhet och Balans” är ständigt närvarande.

Inför höstterminen -24 söker vi nya skickliga och engagerade pedagoger som har lätt för att skapa goda relationer med människor i sin omgivning.

Du är behörig och trygg i att undervisa i alla olika delar av slöjdämnet och vill tillsammans med oss och en kollega skapa en modern och framåtlutad slöjdundervisning.

Då lokalerna är nya kommer det även ingå att vara med att utforma salen utifrån en modern och flexibel slöjdundervisning, där smarta lösningar kan användas för att möjliggöra olika typer av arbete. Vår vision är att tillsammans med dig skapa en flexibel, så kallad, makerspace där slöjdämnets olika delar kan få växa fram.

Vi söker dig som är flexibel och vill bidra till ett starkt samarbete och en riktigt bra arbetsplatskultur.

Du är en tydlig och trygg ledare i klassrummet, har lätt för att skapa engagemang och delaktighet i din undervisning och du är van vid att arbeta med digitala verktyg.

Dessutom är du lösningsfokuserad och vill vara med att bidra till att bygga en skola utöver det vanliga tillsammans.

Du har lätt för att skratta, även åt dig själv! Känner du att att du har det som krävs för att bli en del av vår verksamhet?

Då tycker vi att du ska söka en tjänst hos oss!

Vi finns i Nacka Strand, på Cylindervägen 2 - 4, där vi delar lokaler med vårt nya Idrottsgymnasium och Nacka Strands gymnasium, ca 5 minuter från Nyckelvikens friluftsområde och Nacka IP.

Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i ämnet slöjd.

  • Anställningsform: Tillsvidare
  • Tjänstgöringsgrad: 100 %
  • Tillträde: augusti 2024


Sista ansökningsdag: 8 maj 2024

Intervjuer kommer att göras löpande så det är bra om du skickar in din ansökan redan idag.

Ansökan skickas till: jobb@idrottsskolannacka.se

Frågor besvaras av:

Tove Ellberg

Rektor

tove@idrottsskolannacka.se


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se