Hoppa till innehåll
Nybrogrus AB logotyp

Maskinförare- arbetsområde Norra Kalmar län

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Hannah, HR-generalist
Email
Ansök nu
Maskinförare sökes!

Har du erfarenhet av att hantera olika maskiner och brinner för att arbeta fritt under ansvar i en dynamisk miljö inom bergmaterialindustrin? Då är det här din chans att bli en del av ett väletablerat företag! Hos AB Nybrogrus får du möjlighet vara en viktig del av vårt produktionsarbete vid våra täkter runt om i Norra Kalmar län.

Den vi söker: För den här tjänsten söker vi en skicklig maskinförare, med stort intresse och vana att köra grävmaskin och hjullastare, till vårt mobila produktionsanläggningsteam. Som maskinförare hos oss kommer du att arbeta i en krossgrupp med mångsidig och utmanande miljö där ingen dag är den andra lik. Din roll kommer att vara avgörande för att säkerställa att vår produktion utförs med precision, effektivitet och resulterar i en högkvalitativ slutprodukt. Vi söker medarbetare som kan utvecklas inom vår organisation och välkomnar flexibla kandidater med god planeringsfråga, som inte är rädda att hugga i när det behövs och som ser det positivt att flytta runt och arbeta på samtliga av våra olika anläggningar och täkter i Norra Kalmar län.

Roll och Uppgifter: Som maskinförare i en krossgrupp kommer du att arbeta med flera viktiga uppgifter, inklusive:
  • Matning med grävmaskin av bergmaterial till förkross- samt med ansvar över förkrossen.
  • Undanbärning med hjullastare av färdigt material från efterkross samt ansvar över efterkrossen.
  • Utföra underhållsarbete på maskiner, krossar och annan utrustning.
Du kommer att arbeta i små produktionsgrupper under övergripande ledning av platsansvarig och produktionschef. Arbetstiden är vardagar, vanligen i tidsrymden mellan kl. 06-19 (40 h/v men tiderna kan variera beroende på anläggning) med frekvent förekommande övertidsarbete. Arbetsplatsen kan variera mellan olika anläggningar i norra Kalmar län.

Om dig: För att lyckas i rollen som maskinförare hos oss ser vi att du är mångsidig och har förmågan att arbeta självständigt och i grupp. Vi värdesätter noggrannhet, ordning och reda samt flexibilitet. I vår verksamhet är det viktigt att använda alla sinnen och även kunna vara uppmärksam på det som ske utanför maskinen. Du bör vara driven, ansvarstagande och ha viljan att utvecklas både personligt och professionellt. Det är också fördelaktigt om du har möjlighet att ligga ute på arbetsplatserna under veckorna, om så krävs.

Kvalifikationer:
  • Erfarenhet av grävmaskin- och hjullastarkörning är ett krav
  • Goda tekniska kunskaper inom underhåll och svetsning är nödvändigt
  • God problemlösningsförmåga och förmåga att fatta snabba beslut
  • Stort intresse för maskiner och bergmaterialbranschen
  • Erfarenhet av branschen är mycket meriterande, men kan ersättas av ett stort intresse av att vilja lära dig
Intresserad? Om du är intresserad av denna spännande möjlighet och uppfyller kvalifikationerna, skicka då in din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdag är 21 juli. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tjänsten är heltid och tillträde sker så snart som möjligt, provanställning tillämpas.

Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt team av dedikerade och professionella medarbetare!

Vid eventuella frågor kontakta Hannah, HR-generalist: hannah@nybrogrus.se
Nybrogrus AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juli 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om Företaget: AB Nybrogrus är ett väl etablerat familjeägt företag med över 60 års erfarenhet inom tillverkning och försäljning av sand och bergprodukter. Vi är en ledande aktör inom branschen och strävar efter hög kvalitet, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Med en stabil ekonomi och starka ambitioner har vi potential att fortsätta utvecklas och växa ytterligare. Besök gärna vår hemsida på www.nybrogrus.se för mer information.