Hoppa till innehåll
Nybrogrus AB logotyp

Maskinförare- arbetsområde Södra Kalmar län

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Hannah, HR-generalist
Email
Ansök nu
Maskinförare sökes!

Har du erfarenhet av att hantera olika maskiner och brinner för att arbeta fritt under ansvar i en dynamisk miljö inom bergmaterialindustrin? Då är det här din chans att bli en del av ett väletablerat företag! Hos AB Nybrogrus får du möjlighet vara en viktig del av vårt produktionsarbete vid våra täkter runt om i Södra Kalmar län.

Den vi söker: För den här tjänsten söker vi en skicklig maskinförare, med stort intresse och vana att köra grävmaskin, hjullastare och dumper, till vårt produktionsanläggningsteam. Som maskinförare hos oss kommer du att arbeta i en mångsidig och utmanande miljö där ingen dag är den andra lik. Din roll kommer att vara avgörande för att säkerställa att våra projekt utförs med precision och effektivitet. Vi söker medarbetare som kan utvecklas inom vår organisation och välkomnar flexibla kandidater med god planeringsfråga, som inte är rädd att hugga i när det behövs och som ser det positivt arbeta på samtliga av våra olika anläggningar och täkter i södra länet.

Roll och Uppgifter: Som maskinförare kommer du att arbeta med flera viktiga uppgifter, inklusive:
  • Avtäckning av berg med grävmaskin och dumper.
  • Matning och undanbärning av material till kross- och sorteringsverk med hjullastare.
  • Transport av material till upplag med dumper.
  • Utförande av grävmaskinsarbeten såsom sortering av sten och matning av sorteringsverk.
  • Utföra underhållsarbete på fordon, krossar och annan utrustning.
Du kommer att arbeta självständigt men tidvis även i små produktionsgrupper under ledning av platsansvarig och produktionschef. Arbetstiden är vardagar, vanligen i tidsrymden mellan kl. 06-19 (40 h/v men tiderna kan variera beroende på anläggning) med förekommande övertidsarbete. Arbetsplatsen kan variera mellan olika anläggningar i södra Kalmar län.

Om dig: För att lyckas i rollen som maskinförare hos oss ser vi att du är mångsidig och har förmågan att arbeta självständigt och i grupp. Vi värdesätter noggrannhet, ordning och reda samt flexibilitet. I vår verksamhet är det viktigt att använda alla sinnen och även kunna vara uppmärksam på det som ske utanför maskinen. Du bör vara driven, ansvarstagande och ha viljan att utvecklas både personligt och professionellt. Det är också fördelaktigt om du har möjlighet att ligga ute på arbetsplatserna under veckorna, om så krävs.

Kvalifikationer:
  • Erfarenhet av grävmaskin- och hjullastarkörning är ett krav
  • Goda tekniska kunskaper inom underhåll och svetsning är nödvändigt
  • God problemlösningsförmåga och förmåga att fatta snabba beslut
  • Erfarenhet av branschen är mycket meriterande, men kan ersättas av ett stort intresse av att vilja lära dig
Intresserad? Om du är intresserad av denna spännande möjlighet och uppfyller kvalifikationerna, skicka då in din ansökan så snart som möjligt! Sista ansökningsdag är 21 juli. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tjänsten är heltid och tillträde sker så snart som möjligt, provanställning tillämpas.

Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt team av dedikerade och professionella medarbetare!

Vid eventuella frågor kontakta Hannah, HR-generalist: hannah@nybrogrus.se
Nybrogrus AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

AB Nybrogrus är ett väl etablerat familjeägt företag med över 60 års erfarenhet inom tillverkning och försäljning av sand och bergprodukter. Vi är en ledande aktör inom branschen och strävar efter hög kvalitet, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser. Med en stabil ekonomi och starka ambitioner har vi potential att fortsätta utvecklas och växa ytterligare. Besök gärna vår hemsida på www.nybrogrus.se för mer information.