Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

VVS-montör till Eklunds

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Eklunds Mora AB är ett företag verksamma inom områdena värme, sanitet, brasvärme, el och kyl. Vi utför allt från små servicearbeten till större entreprenader. Vi är medlemmar i Sveriges Bad & Värmebutiker, Elkedjan och Eldabutiken. Vi är även ett Thermia Värmepumpscenter och Thermia Servicepartner. Idag är vi cirka 40 heltidsanställda fördelade på huvudkontor och en välsorterad VVS, badrums och kaminbutik på Tuvans handelsområde i Mora. Vi har 30 fullt utrustade servicefordon som rullar från Rättvik i söder till Grövelsjön i Norr. Detta gör oss till Norra Dalarnas största aktör!

Vill du vara med på vår resa och bidra till vår fortsatta framgång?

Dina arbetsuppgifter
Som VVS-montör hos oss på Eklunds Mora utför du installationer av värmeanläggningar, värmepumpar, ROT-arbeten, nyproduktion och servicearebeten. Vi erbjuder dig ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar för att planera och strukturera ditt arbete. Du är vårt ansikte utåt och en viktig ambassadör för företaget. Tillsammans säkerställer vi att vi levererar god service och kvalitet. Här blir du en del av ett jordnära familjeföretag med korta beslutsvägar. Vi är moderna, digitala och månar om en god och trivsam arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska känna trygghet, trivsel och utveckling.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning eller tidigare erfarenhet från branschen samt innehar B-körkort. Branschcertifikat VVS är önskvärt. För att trivas hos oss så behöver du vara social, serviceinriktad och ha lätt för att kommunicera. Du är en engagerad lagspelare som är van att jobba självständigt men som även trivs med att arbeta i grupp. Som person är du strukturerad, ordningsam och du tar stort ansvar för ditt arbete. Vi kommer i urvalet lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Eklunds Mora med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.clockworkpeople.se dock senast 2024-08-04. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Maria Södergren, 0733-51 27 69 eller maria.sodergren@clwork.se. Vill du läsa mer om Eklunds Mora så är du välkommen att besöka vår hemsida: eklundsmora.se

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juli 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.