Hoppa till innehåll
Assemblin Ventilation logotyp

Serviceledare till Assemblin Ventilation i Borlänge

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Efterfrågan på Assemblin Ventilations tjänster ökar och vi behöver fler erfarna, duktiga och trevliga medarbetare som vill ansluta till filialen. På Assemblin Ventilation kommer du att jobba med olika typer av projekt och serviceuppdrag. Vi jobbar hårt men tycker att det är minst lika viktigt att trivas bra och förhoppningsvis ha lite kul mellan varven.

Dina arbetsuppgifter

Dina främsta uppgifter kommer vara att ansvara för försäljning av våra servicetjänster samt leda serviceavdelningen vilket innebär att se till att allt sköts som det ska i form av utförande, rapportering och uppföljning. Du kommer jobba med att upprätta och bibehålla goda kundrelationer. Du kommer rapportera till filialchef som du har en tät kontakt med samt följa upp prognoser, ekonomi och lönsamhet i pågående projekt.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet från branscher såsom bygg eller installation och har arbetat i en liknande roll tidigare, kanske har du jobbat som arbetsledare eller projektledare. Att följa upp och jobba med att utveckla vårt servicearbete är en central del av jobbet så vi förutsätter att du trivs i säljrollen och sätter kunden i fokus. Dessutom behöver du rent praktiskt ha de tekniska kunskaperna från ventilationsmontage samt injustering.

För att lyckas i rollen tror vi att du behöver vara strukturerad, initiativtagande, kommunikativ och engagerad. Du tycker om att sälja in dina idéer och är förtroendeingivande i din yrkesroll. Det viktigaste för oss är att du har rätt kompetenser och dessutom en vilja att utvecklas med rollen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser fram mot att få höra mer om dig under en intervju.

Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.

Vår framgång är bara luft

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, vi vill alltid leverera över förväntan. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Hos oss på Assemblin är varje uppdrag unikt och därför blir varje lösning unik. Vi är stolta över det vi gör och inte minst de personer som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson

Välkommen att registrera din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. För mer information, kontakta Daniel Lyck på daniel.lyck@assemblin.se eller 076-6318324. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!
Assemblin Ventilation logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juli 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren