Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Vi söker snickare till Mora

Publiceringsdatum
03 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Om företaget



Dina arbetsuppgifter
I den här tjänsten blir du anställd direkt hos kund men processen går via Clockwork. Som snickare i företaget kommer du tillsammans med kollegor serva fastighetsbolag med underhållsarbeten, installationer, montering. Hos kunden erbjuds du ett självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar för att planera och strukturera ditt arbete. Du är vårt ansikte utåt och en viktig ambassadör för företaget, tillsammans säkerställer vi att god service och kvalitet levereras.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning eller tidigare erfarenhet från byggbranschen samt innehar B-körkort. För att trivas hos oss så behöver du vara social, serviceinriktad och ha lätt för att kommunicera. Du är en engagerad lagspelare som är van att jobba självständigt men som även trivs med att arbeta i grupp. Som person är du strukturerad, ordningsam och du tar stort ansvar för ditt arbete. Vi kommer i urvalet lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Vi arbetar löpande med intervjuer så skicka gärna in din ansökan redan idag via www.clockworkpeople.se. För mer information är du varmt välkommen att kontakta mig på evelinn.petersson@clwork.se

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se