Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Fastighet & utvecklingschef till Stöten i Sälen

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Sälens nordligaste och prisade skidanläggning söker en Fastighet& utvecklingschef!

Mångmiljoninvesteringar i nya snöläggningssystem, liftar, nedfarter, boenden, restauranger och övrig kringservice har gjort att Stöten kunnat möta upp det ökande antalet gäster för varje år som bland annat resulterat i en ökad omsättning av skipass med över 300 procent. Allt sammantaget har detta bidragit till återkommande gäster och några av skidsveriges tyngsta utmärkelser såsom årets bästa pist med nedfarten Älvan, som stoltserar med Sälenfällens högsta fallhöjd. Utöver skidåkningen finns alla faciliteter som krävs för att få en trevlig vintersemester. 10 000 bäddar finns i området. Stöten erbjuder såväl konferenser, som grupp- och privatresor. Under vintersäsongen har Stöten i Sälen AB cirka 400 medarbetare.

Vill du vara med och forma framtidens skidort? Ta ledningen i att omvandla visioner till verklighet och forma detta tillsammans med oss. Nu söker vi Fastighet & utvecklingschef!

Dina arbetsuppgifter
Som Fastighet & utvecklingschef har du ett övergripande ansvar för förvaltning av hela fastighetsbeståndet inom Stöten-koncernen. Du driver projekt kopplade till fastighetsinvesteringar/större investeringar samt förhandlar och hanterar finansieringsfrågor med budgetansvar för varje projekt. Du hanterar och följer upp översiktsplaner och detaljplaner för fastighetsutvecklingsprojekt samt ansvarar för att sammanställa och lämna in bygglovshandlingar. Du upphandlar entreprenader, konsulter, följer upp tidplan och säkerställer att budget följs. Ett fokusområde framåt är att driva utveckling av nya BRF-projekt från uppstart till försäljning och finansiering. Du sitter med i ledningsgrupp rapportera till VD och ägare.

I ditt ansvar ligger också att etablera och upprätthålla relationer med olika myndigheter såsom kommunen, länsstyrelsen och det kommunala Vatten- & Avfallsbolaget VAMAS samt hantera och representera Stöten gentemot samfällighetsföreningar och styrelser.

Din profil
Vi söker en kollega som vill verka i en familjär miljö nära till natur, friluftsliv och en aktiv livsstil i kombination med ett arbete fyllt av spännande utmaningar och utveckling. Du är en person med goda projektledaregenskaper som motiveras av att arbeta mot ekonomiskt uppsatta mål och resultat. I kombination med detta är du strukturerad, handlingsinställd och har en prestigelös attityd. Du har förmåga att se till helheten med fokus på affärsmässighet och långsiktighet. En självklarhet för oss är att du relationsorienterad, lyhörd och förtroendeingivande såväl internt som externt.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och erfarenhet från ledande roll inom bygg/fastighet där du till fördel verkat i liknande roll sedan tidigare. Du har erfarenhet av projektledning, hanterar investeringskalkylering och finansieringsfrågor. Du har förståelse för entreprenadjuridik och detaljplanering. Utöver detta har du haft budget- och resultatansvar. Vi ser gärna att du bor i närheten eller har möjlighet till veckopendling då tjänsten kräver att du är på plats till stor del.

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Erica Sundin erica.sundin@clwork.se. Välkommen med din ansökan senast den 18 Augusti 2024.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sälens nordligaste och prisade skidanläggning söker en Fastighet& utvecklingschef! Mångmiljoninvesteringar i nya snöläggningssystem, liftar, nedfarter, boenden, restauranger och övrig kringservice har gjort att Stöten kunnat möta upp det ökande antalet gäster för varje år som bland annat resulterat i en ökad omsättning av skipass med över 300 procent. Allt sammantaget har detta bidragit till återkommande gäster och några av skidsveriges tyngsta utmärkelser såsom årets bästa pist med nedfarten Älvan, som stoltserar med Sälenfällens högsta fallhöjd. Utöver skidåkningen finns alla faciliteter som krävs för att få en trevlig vintersemester. 10 000 bäddar finns i området. Stöten erbjuder såväl konferenser, som grupp- och privatresor. Under vintersäsongen har Stöten i Sälen AB cirka 400 medarbetare. Vill du vara med och forma framtidens skidort? Ta ledningen i att omvandla visioner till verklighet och forma detta tillsammans med oss. Nu söker vi Fastighet & utvecklingschef!