Hoppa till innehåll

Vic Textiltvätt söker personal

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se


Om företaget

VIC Textiltvätt AB är en modern och miljöanpassad tvätt- och kemtvätt i Göteborg med fabrik i Kållered samt butiker på Jungfruplatsen i Mölndal och på Vasaplatsen i Göteborg. Tillsammans med våra ombud täcker vi hela Stor-Göteborg. Vi arbetar miljömedvetet och är auktoriserade medlemmar i Sveriges Tvätteriförbund.

VIC Textiltvätt AB är ett familjeföretag med drygt 30 anställda som varit verksamt sedan 1964. Vår affärsidé är "Ren tvätt på rätt sätt” dvs att hålla högsta kvalité med personlig


Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår tvätt, mangling, packning och insortering av gods. Jobbet är fysiskt krävande och ställer krav på att du kan hantera stress och arbeta efter uppsatta mål. Rotation förekommer mellan olika stationer och maskiner för att skapa utveckling och förståelse för processen.

Tjänsten är på heltid

Start: Omgående/enligt överenskommelse.


Vem är du?

Du är fysiskt frisk och klarar av ett enformigt jobb. Du kan komma att arbeta ensam eller i grupp, samt med instruktioner på svenska, vilket ställer krav på att du förstår och kan kommunicera på svenska. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och där ser vi gärna att du är trevlig, servicemedveten, samarbetsvillig och ansvarsfull.

Meriterande:

Engelska (inget krav), erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, körkort



Maila dina ansökningshandlingar till: new.job.recruit@outlook.com

Markera din ansökan med referensnummer: VICTVÄTT




Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 december 2024 (166 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se