Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

CNC-operatör till Adecco Trollhättan

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du CNC-operatör och letar efter nya utmaningar? Vi söker just nu efter CNC-operatörer till våra kunder.

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag där anställningen är hos oss på Adecco. Arbetsuppgifterna kan då variera beroende på uppdrag.
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med CNC- teknik och har en grundläggande utbildning inom detta område. Som CNC-operatör kommer du att köra och övervaka maskiner samt kontrollera att det som tillverkas blir rätt mot specifik ritning.

Du bör ha goda kunskaper om programmering samt erfarenhet av att utläsa processbeskrivningar. Vidare är det också viktigt att ha en god förståelse för arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter.

Om dig

Som person är du nyfiken, engagred och någon som är beredd på att hugga i om det krävs. Säkerheten är alltid din högsta prioritet. Du bör även ha en god förmåga att analysera, planera och genomföra ditt arbete på ett framgångsrikt sätt. Vidare är din samarbetsförmåga mycket god.

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Meriterande med truckkort samt traverskort.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående eller så snart som möjligt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ida Hansson via ida.hansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
CNC-operatör, travers, truckkort, Trollhättan

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.