Hoppa till innehåll
Zeppelin Sverige AB logotyp

Yardtekniker till Energy Rental i Kungälv

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker en Yard tekniker till Zeppelin Energy Rental

Om tjänsten

Vi söker nu en engagerad Yard tekniker för att hjälpa till med service, underhåll och test av vår utrustning i Kungälv. Du kommer att utföra de fysiska samt administrativa uppgifterna avseende registrering av testresultat i vårt interna affärssystem, förberedelse och distribution av delar och utrustning inom depån. Du ingår i ett team som genom gemensamt ansvar ser till att vi har en ren och välfungerande flotta och en säker och effektiv arbetsmiljö för både oss på Zeppelin Energy Rental samt externa entreprenörer vid arbete med utrustningen.

Ett urval av förekommande arbetsuppgifter

  • Underhålla och testköra utrustning på vår depå i Kungälv
  • Ta emot och hantera leveranser av utrustning, inklusive lossning, tankning, packning, lastning av utrustning.
  • Underhålla filer, loggar, register över fakturor, inköpsorder och annan relaterad dokumentation i Infor M3.
  • Ge praktisk support

Om dig

Vi tror att du har erfarenhet inom ett tekniskt yrke (gärna kunskap inom kylteknik som elektronik). Du har allmänna datorkunskaper och färdigheter beträffande logistik och kundrelationer. Det är meriterande om du har erfarenhet inom branschen och du bör kunna kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du lösningsorienterad, målinriktad och serviceminded. Du har en förmåga att göra flera saker samtidigt och är noggrann och uppmärksam på detaljer. Du har ett proaktivt arbetssätt med en kreativ attityd som du kan använda på flera olika sätt.

Placering: Kungälv

Tillträde: Snarast möjligt

Anställningsform: Tillsvidare

Frågor? Kontakta Niklas Gitye på telefon 0706941911 eller på mail niklas.gitye@zeppelin.com

Intresserad? Skicka din ansökan senast den 2024-06-17 via vår hemsida. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. OBS ansökningar hanteras inte via mail.

Vi tillämpar löpande urval, varpå vi önskar få in din ansökan så snart som möjligt.

Om företaget

Zeppelin Energy Rental är en av Sveriges ledande leverantörer av hyrlösningar för kraftförsörjning och temperaturkontroll. Men framför allt är vi en grupp individer som bidrar med vår personliga och professionella energi till varje projekt runt om i Sverige. Vi är alla engagerade experter som vill veta allt och inte tar något för givet.

Mer information finns på https://zeppelin-cat.se/energy-rental/

Zeppelin Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 juni 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.