Hoppa till innehåll

Arbetsmiljöingenjör/kundansvarig

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi är ett hälsoföretag med drygt 40 medarbetare som vänder sig till företag, försäkringsbolag (privata sjukvårdsförsäkringar) samt privatpersoner och idrottare. Vi är en fullvärdig och auktoriserad företagshälsovård, en specialistsjukvårdsmottagning och ett gym under ett och samma tak. Här samverkar läkare, sjuksköterskor, friskvårdspedagoger, naprapater, fysioterapeuter, psykologer, massörer, arbetsmiljöingenjör, droghanteringsresurs och träningsinstruktörer för hållbar hälsa hos våra kunder.

Vår verksamhet är etablerad i Mölndal sedan 1988, där vi också har en egen välutrustad rehabiliterings- och träningsanläggning. Vår verksamhet bygger på hög service, nära relation till våra kunder och gott samarbete i vårt team. Vi är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001 och vi är en auktoriserad företagshälsovård.

Kombinationstjänst -

Arbetemiljöingenjör & Kundansvarig/marknad

Vi söker nu dig som brinner för arbetsmiljö och hållbar hälsa på arbetsplatser!

Kompetens: Arbetsmiljöingenjör (erfarenhet av företagshälsovårdens erbjudande och tjänster är mycket meriterande)

Dina arbetsuppgifter som arbetsmiljöingenjör kommer att vara riskbedömningar, yrkeshygieniska mätningar, skyddsronder, utbildningar och rådgivning mm för våra kunder samt ett viktigt bollplank/kunskapskälla för oss kollegor på TEAM.

Som kundansvarig fångar du upp våra kunders olika behov, följer upp och utvecklar våra samarbeten. Du bygger relationer för att identifiera deras behov och matchar dem, ofta skräddarsyr, med våra möjliga tjänsteerbjudande. I rollen som kundansvarig kommer du att koordinera olika insatser, både internt och ibland även med externa samarbetspartners, samt bistå administrativt vid alltifrån utbildningar till kundevent.

Det är nödvändigt att du uppskattar att arbeta med en hög servicenivå, att du sätter våra kunder i centrum och att du vill utveckla ditt arbete, dig själv och dina kollegor. Initiativförmåga och en önskan att bidra i utvecklingsarbete värdesätts och uppmuntras. Vi söker dig som är relationsskapande och trivs i sociala sammanhang.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper – vi vill att du ska trivas!

Vi sitter i Krokslätts fabrikers 100-åriga lokaler på gränsen mellan Mölndals stad och Göteborg, 20 min från både Drottningtorget och Linnéplatsen med lokaltrafiken.

Anställningsform: Tillsvidareanställning 80 - 100%, tillträde enligt överenskommelse.

Krav: Arbetsmiljöingenjör

Ansökan med meritförteckning skickas till jobb@team-halsa.se. Rekrytering sker fortlöpande.

Upplysningar om tjänsten, kontakta Jenny Oom, jenny.oom@team-halsa.se 031-723 28 00.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se