Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Redovisningsekonom till Modul-System Sverige

Publiceringsdatum
16 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om dig
Till Modul-System söker vi en engagerad redovisningsekonom som motiveras av att få ta eget ansvar och vara en viktig kugge i ett framgångsrikt företag. Du kommer att ha ett varierande arbete med ansvar för redovisning och månadsbokslut för det svenska bolaget. Rollen innebär många olika kontaktytor inom organisationen och ett nära samarbete med koncernens CFO som blir din närmaste chef.

Arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring
  • Avstämning balanskonton
  • Leverantörsreskontra
  • Inkommande och utgående betalningar
  • Momsdeklarationer
  • Preliminärskatt
  • Månads- och årsbokslut
Huvudkontoret finns i nya fina lokaler i Mölndal och där arbetar ca 15 personer inom produktutveckling, sälj och marknad. Här finns också en verkstadsdel med 10 anställda.

Om dig
Nu söker vi dig med några års erfarenhet från redovisning och bokslutsarbete, gärna från en bred roll där du är van att hantera flera delar inom ekonomi. Det är positivt med erfarenhet av producerande verksamhet men inget krav. Utbildningsmässigt har du någon form av påbyggnad inom ekonomi alternativt längre yrkeserfarenhet inom redovisning. Du har lätt för att jobba i olika system. Vårt affärssystem är Dynamics AX och koncernrapporteringsverktyg Aaro.

Som person är du noggrann och strukturerad, du gillar att arbeta självständigt och med ett tydligt ansvar och ändå vara en del av ett team. Flexibilitet och prestigelöshet är egenskaper vi värdesätter.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Modul-System med Jerrie, välkommen med ditt cv och personliga brev via www.jerrie.se. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Helena Bruman på telefonnummer 0735-405262. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer så vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt.
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Modul-System Group är en av världens ledande leverantörer av inredningar för servicebilar. Huvudkontoret är beläget i Mölndal utanför Göteborg och vi har dotterbolag i Europa. Dessutom har vi ett globalt partnernätverk och våra produkter säljs i mer än 50 länder världen över. Koncernen har ca 330 anställda. Det svenska bolaget har ca 100 anställda fördelat på Mölndal, Stockholm och produktionsenheten i Mullsjö. Omsättningen i det svenska bolaget är ca. 500 M SEK.

Modul-System ingår i Lifco-koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.