Hoppa till innehåll

Servicetekniker till AD Medical AB

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Servicetekniker till AD MediCal AB

Detta söker vi

Vi söker nu en servicetekniker till vårt arbetsområde i Skåne/Halland.


Vi söker dig som har ambitioner att vilja att utvecklas som Servicetekniker och inom företaget.

Vi erbjuder en spännande miljö där kundservice och kundrelationer är av stor vikt.


Har du ett stort intresse av problemlösning? Tillsammans är vi ett kompetent team av tekniker som alla delar intresset för teknik och AD MediCals kunders problemställningar. Mycket av arbetet sker nära kund och passar därför dig som är kommunikativ och social.

Som Servicetekniker på AD MediCal arbetar du med installationer, förebyggande underhåll och kvalitetssäkring samt funktionsutveckling av medicinteknisk utrustning inom hygienområdet.

För denna roll söker vi dig med någon typ av teknisk bakgrund inom el, mekanik eller VVS. Erfarenhet av installation/service med el, och vattenanslutning är meriterande och du kan exempelvis ha en bakgrund som Servicetekniker inom vitvarubranschen. Du har grundläggande teknisk erfarenhet och för dig med rätt personlighet och driv finns möjlighet att med tiden få ytterligare ansvar inom organisationen. Vidare ser vi att du som söker även är/har följande kvalifikationer och egenskaper:

  • Du är serviceinriktad och lösningsorienterad
  • Du har en positiv attityd, god samarbetsförmåga och är kundorienterad
  • Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat
  • Du är bosatt i Södra Sverige
  • Du har körkort

Om Tjänsten:

Som Servicetekniker på AD MediCal utgår du hemifrån. Arbetet sker ute hos kund och innefattar resor med 20-40 övernattningar per år. Tjänsten är en heltidstjänst, tillsvidaretjänst med start om 6 månaders provanställning. Vi har kollektivavtal med Unionen och Teknikerföretagen och erbjuder bland annat tjänstebil och friskvårdsbidrag 3000 kr per år.


Om AD MediCal AB:

Vi har vårt huvudkontor i Mölndal och etablerades ursprungligen 1989. Förutom huvudkontoret i Mölndal har vi vårt Stockholmskontor i Kista, Stockholm. Vi erbjuder en unik kombination med försäljning av produkter och tjänster, som tillsammans utgör kärnan i våra kunders steriliserings- och desinfektionsarbete samt LAB. AD MediCals kunder finns inom hela vårdsektorn samt inom industrin. AD MediCal säljer och utför service, underhåll och valideringstjänster av autoklaver, disk-/spoldesinfektorer, försegling/svetsning, och övrig utrustning som finns inom området. AD MediCal en del av industrikoncernen Indutrade.

Information & Ansökan:

Du är varmt välkommen med din ansökan där vi vill att du bifogar CV samt personligt brev och två referenser till ansokan@ad-medical.se . För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Servicechef Daniel Möller, daniel.moller@ad-medical.se


Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Varmt Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se