Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Till vår avdelning för Leverantörskvalitet söker vi nu en Supplier Quality Engineer. Du kommer vara en viktig del i det arbete som sker tillsammans med våra leverantörer för att kvalitetssäkra komplexa system och funktioner för att nå vårt mål att bli "No 1 in the World". Hos oss sker utveckling av morgondagens materialhanteringslösningar med ett tydligt fokus på innovation, klassisk mekanik samspelar imorgon med komplexa systemlösningar och mjukvaruintensiva applikationer. Är du intresserad av ett arbete där du får arbeta med ny teknik i en kreativ miljö och ha en stor påverkan på våra produkters framtida utveckling kan detta vara rätt för dig.

Som Supplier Quality Engineer är din huvuduppgift att löpande arbeta med att säkra kvalitén hos TMHE:s leverantörer. Arbetsuppgifterna innebär att:
  • Leda och driva förbättringsarbete genom att utbilda och introducera leverantörerna i TPS - Toyota Production System. Arbetet sker till stor del på plats hos våra leverantörer.
  • Tillsammans med inköpsavdelningen kvalificera nya leverantörer och följa upp befintligas prestationer.
  • Tillsammans med vår utvecklingsavdelning och leverantörerna kvalitetssäkra framtagning och tillverkningsprocess av nya komponenter/system i våra utvecklingsprojekt.
  • Förebygga och avhjälpa kvalitetsbrister hos leverantörerna genom att självständigt utföra processrevisioner, leverantörsbedömningar och uppföljningar.
Vilka är inköpsfunktionen på Toyota Material Handling?

Toyota Material Handling är världsledande inom materialhanteringsbranschen och det görs stora satsningar för att möta framtidens behov av materialhantering. På vår inköpsfunktion i Mjölby arbetar drygt 70 medarbetare utifrån visionen "Be the ONE for supply chain".

Genom en stark investeringsvilja med fokus på förbättringar, ny teknik och hållbarhet vill vi på Toyota Material handling ligga i framkant. Inköp är en viktig funktion för företagets utveckling framåt och här blir du en central pusselbit i helheten vilket innebär intressanta uppdrag och globala kontaktytor.

Medarbetare på inköp beskriver kulturen som öppen, inkluderande och prestigelös med en god gemenskap och frihet under ansvar. Det finns en stark framåtanda och ambition att nå uppsatta mål samtidigt som vi har roligt på jobbet. Ledare inom inköp strävar efter att ge medarbetare variation, bredd i kompetensområden och möjligheten att växa i sin personliga utveckling.

"Som chef är det roligaste med mitt jobb att stötta och pusha mina medarbetare att ta sig an nya utmaningar, växa och utvecklas i sina roller"- Gruppchef, inköp.

Toyota som arbetsgivare
På Toyota Material Handling eftersträvar vi att vara en vänskaplig, trygg och framåtsträvande arbetsplats. Kulturen bygger på Toyotas värdegrund, där respekt och ett omsorgsfullt agerande är ledord i det dagliga arbetet. Vår ambition är att stärka konkurrenskraften genom att öka mångfalden i verksamhet och ta vara på olikheter. Genom vårt framstående miljöarbete, ambitiösa klimatmål och vår personalpolitik arbetar vi för att vara en hållbar arbetsgivare.

För att skapa förutsättningar till en hållbar vardag erbjuder vi våra medarbetare flextid och möjlighet till distansarbete på deltid. Vi har goda träningsmöjligheter med fri tillgång till gym och gruppträning samt ett generöst friskvårdsbidrag.

Till tjänsten som Supplier Quality Engineer söker vi dig som har/är
  • Har teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Relevant erfarenhet av tillverkande industri, gärna från elektroniktillverkning
  • Är energirik, analytisk och systematisk samt har viljan att driva och utveckla nya arbetssätt hos våra leverantörer.
  • Tycker om att leda och utbilda människor. I ditt dagliga arbete kommer du möta personer på alla nivåer hos våra leverantörer såväl nationellt som internationellt vilket ställer höga krav på din kommunikationsförmåga samt förmågan att skapa förtroende och en positiv atmosfär.
Din ansökan
Låter det intressant? Ansök i så fall senast 2024-06-30. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. . Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta HR, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information
  • Staffan Skogsberg, Gruppchef SQE, 0703866071
  • Andrea Landsjö, HR Business Partner, 0761054419
Instagram: ToyotaMHsweden
Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB
#MS
Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren