Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Processoperatör till ASM Foods i Mjölby

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten

Som processoperatör på ASM Foods kommer du att vara en del av tillverkningen där du framställer och paketerar företagets produkter. I tjänsten som processoperatör kommer du att bli introducerad till fabrikens olika processer där du så småningom kommer att ansvara för ett processflöde. Tjänsten som processoperatör hos ASM Foods har en stor spännvidd av arbetsuppgifter och därför är det viktigt att du är ansvarstagande och själv kan driva arbetsprocessen framåt. Tjänsten innebär två- eller treskift samt eventuellt helgarbete. Ständigt nattskift kan också förekomma.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i september som tillsätts löpande med stor chans till förlänging. Observera att drogtester kommer att utföras innan anställningen börjar och kan även genomföras under anställningens gång, i enlighet med kundens policy.

Om dig

Vi söker dig som är noggrann, kvalitetsmedveten och ansvarstagande. Har du tidigare erfarenheter av att arbeta inom produktion, gärna inom livsmedel, är det meriterande för tjänsten. Truckvana är också önskvärt för tjänsten, men ej ett krav.

Viktigt för tjänsten är:

  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Att du arbetar målinriktat
  • Kvalitetsmedvetenhet
  • Noggrannhet
  • Engagemang
  • Ansvarstagande

I denna rekrytering innefattas videointervju som en viktig del i processen om du går vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser. Urvalet sker löpande under ansökningstiden.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om företaget

ASM Foods AB, är en del av Barry Callebaut koncernen, och utvecklar och producerar kundanpassade varor för bageri-, mejeri- och glassindustrin. Barry Callebaut är världens ledande tillverkare av högkvalitativa choklad- och kakaoprodukter. Vi är ett företag som erbjuder allt från kakaobönor till den finaste chokladprodukten till hela livsmedelsbranschen. Vi har ett långvarigt engagemang för hållbarhet och vårt mål är att forma hållbar kakao och choklad år 2025. Vårt huvudkontor ligger i Zürich och vi har mer än 12 000 passionerade anställda som arbetar i mer än 40 länder världen över. Vi är väldigt stolta över vilka vi är och vad vi gör.

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.