Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Däckmontör till företag i Linköping!

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en person som uppskattar och har erfarenhet av fysiskt arbete samt är intresserad av att arbeta inom en familjär arbetsmiljö i nära samarbete med ett team? Då kan denna möjlighet vara av intresse för dig! I denna position finns möjligheter till att avancera inom företaget. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då vi genomför en löpande urvalsprocess!Om tjänsten

I rollen som däckmontör kommer du samarbeta nära med åtta kollegor på en trivsam, sammanhållen och säker arbetsplats. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att fokusera på däckbyten/-montering, samtidigt som betoning läggs på kundservice och kundnöjdhet.

Företagskulturen präglas av en mentalitet som främjar arbete med frihet under ansvar. Dessutom investerar företaget i utbildningar inom områden som försäljning och professionalism för att utveckla sina anställda. Företaget prioriterar också de anställdas välbefinnande och hälsa, vilket inkluderar flera förmåner som till exempel massage.
Du kommer att få en grundlig introduktion genom att följa en anställd och successivt lära dig arbetsuppgifterna steg för steg. För att lyckas i rollen söker vi dig som trivs med fysiskt krävande arbete och som är handlingskraftig, positiv och självgående.

Arbetstid 08-17 Mån-Fre, övertidsskyldighet vid högsäsong.
Du kommer under denna tid vara konsult hos oss i sex månader för att sedan bli överrekryterad till företaget.

Startdatum för tjänsten är enligt överenskommelse.

Du erbjuds

 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner.
 • Möjlighet att få vara en del av ett familjärt, växande och tryggt företag med fantastiska förmåner!
 • Arbetslivserfarenhet inom både verkstadsmiljö och kundservice.


Arbetsuppgifter
 • Byta däck på bilar.
 • Byta/montera fälgar på bilar.
 • Utföra punkteringslagningar.
 • Sälja däck.
 • Ta emot kunder både fysiskt och via telefon.


Kvalifikationer
 • Behärskar svenska flytande i tal och skrift då arbetet kräver de.
 • Har några års erfarenhet av arbete inom verkstad, kombinerat med erfarenhet av att hantera likvärdiga arbetsuppgifter.
 • Har en gymnasieexamen.

Det är meriterande om du har

 • Grundläggande kunskaper i engelska då vissa kunder är engelsktalande.
 • Arbetslivserfarenhet av bil-reperationer.
  För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper
 • Självgående.
 • Kommunikativ.
 • Resultatinriktad.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se