Hoppa till innehåll
Coromatic AB logotyp

Servicechef Critical Infrastructure

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du jobba med att coacha och utveckla några av branschens bästa medarbetare? Trivs du i en omväxlande och kundnära roll? Hos oss på Coromatic erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande chefsjobb där du får vara med och bidra till att verksamheter som sjukhus och räddningstjänster kan driva sin verksamhet utan strömavbrott.

Om tjänsten
Vi söker nu en Servicechef inom Critical Infrastructure med placering i Norrköping med ansvar för leverans och utveckling inom teknikområdet Critical Infrastructure i region mitt. Du ansvarar för att leda, engagera och utveckla en grupp av Servicetekniker och Installationstekniker inom CI, i enlighet med företagets strategier och mål.

I CI-teamet fokuserar vi på två viktiga arbetsområden: elanläggningar och avbrottsfri kraft. Teamets uppgift är att säkerställa kraftförsörjningen till våra kunder genom service, felsökning, installation, underhåll och kraftomläggning i elkraftssystem.

I ditt leveransansvar ingår att omvandla enhets mål och budget till operativa och individuella mål för medarbetarna som du kontinuerligt följer upp. I rollen ingår även att driva nya affärsmöjligheter. Som Servicechef har du resultat- och personalansvar, i det ingår både att enhetens ekonomiska mål uppnås samt att organisera och säkerställa att resurser används på ett effektivt och säkert sätt. Kompetensutveckling är viktigt och i rollen ingår att både kontinuerligt utveckla medarbetarna och ansvara för nyrekrytering efter behov.

Anställningen är placerad i säkerhetsklass, vilket i detta fall ställer krav på svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll. Säkerhetsprövningen görs i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen (2018:585)

Du erbjuds
  • Ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med och bidra till ett motståndskraftigt och hållbart samhälle
  • Jobba i en organisation som genomsyras av förtroende och frihet under ansvar
  • Flexibel arbetsplats med hybrid-funktion där du kan jobba upp till två dagar i veckan på distans
Om dig
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har med dig:
  • Flerårig erfarenhet från serviceinriktad affärsverksamhet med goda kundreferenser
  • Vana av att coacha, motivera och utveckla andra
  • Det är önskvärt med erfarenhet från att framgångsrikt driva affärer mot satta mål, leda och utveckla verksamheter, men det absolut viktigaste är din vilja, drivkraft och engagemang
  • Tidigare erfarenhet från elbranschen är starkt meriterande
  • B-körkort
Du är affärsdriven och utövar ett professionellt ledarskap där du agerar som ett föredöme. Du har en bra förmåga att leda och motivera medarbetare, där du kan delegera på ett sätt som skapar handlingskraft och effektivitet. Självklart är du engagerad och vill vara med och utveckla både organisationen och medarbetaren.
Låter vi som rätt match för dig? Välkommen in med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten? Maila gärna rekryterande chef Daniel Hellberg på daniel.hellberg@coromatic.se

Till alla rekryteringssäljare: Tack för att du tänker på och vill hjälpa oss. För att vi alla ska kunna använda vår tid på bästa sätt vill vi vara tydliga med att vi har kontakt med de samarbetspartners som vi behöver och i dagsläget inte är intresserade av fler.
Coromatic AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats

Coromatic har mer än 700 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som Servicechef hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.