Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Sommarjobba som djurskötare hos Hilmér Lantbruk i Mellerud

Publiceringsdatum
26 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Hilmér Lantbruk AB drivs av familjen Hilmér bestående av Karin och Per-Olof, Gustav och Oscar. Vi drivs av att ständigt utvecklas och göra förbättringar inom alla områden. Våra verksamheter är grisuppfödning, växtodling, entreprenad och energiproduktion. Vi är totalt 22 personer som jobbar dagligen i de olika verksamheterna.

Tjänstebeskrivning
Sommarjobba som djurskötare hos Hilmér Lantbruk i Mellerud - en spännande möjlighet att arbeta med djur och samtidigt få värdefull erfarenhet inom lantbruk. Ansök nu och ta del av en givande och lärorik sommar på vår kunds gård.

Som sommarjobbare hos Hilmér Lantbruk AB kommer du att vara djurskötare och ansvara för skötsel och tillsyn av grisarna. Du kommer att utföra dagliga rutiner som matning, rengöring av stall och inhägnader samt hantering av djuren vid behov. I rollen ingår också att övervaka djurens hälsa och rapportera eventuella avvikelser till ansvarig. Du förväntas följa givna instruktioner och säkerställa en trygg och trivsam miljö för våra djur.

Arbetstiderna är förlagda till dagtid kl. 7-16, måndag till fredag, samt förekommer även helgarbete. Uppdraget startar v.25 och pågår till och med v.32.

Kvalifikationer
Vi letar efter dig som trivs med att utföra fysiskt arbete och att arbeta med djur. Vi söker någon som är noggrann, ansvarsfull och flexibel. Du bör också kunna arbeta självständigt. På Hilmér Lantbruk erbjuder vi en stimulerande arbetsmiljö där du har möjlighet till personlig utveckling. En utbildning inom lantbruk eller djurvård är meriterande. Det krävs ingen tidigare erfarenhet av liknande arbete, men vi ser att du har ett intresse och en vilja att lära dig. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och engagemang. Du behöver kunna kommunicera på svenska och engelska både i tal och skrift.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Frida Sahlin tel 0707858645. Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast, dock senast 30/4. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.