Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Gravör till Unigraphics

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Kan du gravera i moderna CNC-styrda maskiner och har lätt för att arbeta självständigt men även i team? Är du engagerad och driven? Ta chansen att bli en del av Unigraphics spännande resa framåt!

Din framtida arbetsgivare
Unigraphics är en producent och leverantör av produkter och tjänster för märkning och profilering. Med ett marknadsledande utbud, mångårig erfarenhet och hög innovationsgrad har vi sedan 1934 hjälpt våra kunder att sticka ut och göra skillnad. För oss är effektivitet, kvalitet, kompetens och närhet avgörande - vi jobbar tätt med våra kunder för att anpassa erbjudandet efter företagets specifika behov, där målet är att stärka bådas affär.
Unigraphics produkt- och tjänsteutbud utvecklas ständigt.

Våra produktområden är exponeringsmaterial (namnbrickor, skyltar, expo- och eventprodukter, flaggor och trycksaker), samt traditionella stämplar och gravering och kreativa märkningsprodukter.

Våra kunder finns till största delen inom olika branscher i Sverige. Som gravör har du din arbetsplats vid vårt huvudkontor i Borås. Unigraphics har idag 30 anställda i Borås och 1 i Stockholm. Tillsammans omsätter vi ca 46 miljoner. Våra kunder finns främst inom privat sektor och omfattar både mindre och större företag och myndigheter.

Vi vill fortsätta att ligga i framkant i utvecklingen av vår bransch och erbjuda användarvänliga, hållbara kvalitetsprodukter och webbaserade beställningslösningar, med den teknik som marknaden kräver. Vi har under 2024 certifierarat oss för ISO 9001:2015 och 14001:2015.
Läs mer om oss på www.unigraphics.se


Vad erbjuder rollen?
Som Gravör hos Unigraphics får du en spännande och utvecklande roll där du kommer att arbeta med att gravera produkter efter våra kunders önskemål. Du ingår i ett team med övriga gravörer och framställare av ämnen till gravyr. Vi graverar främst i stål, aluminium, mässing och brons.

I arbetet ingår också att kunna arbeta med grafiska original och sätta upp gravyrmaskiner med filer för produktion, ta fram material i vår verkstad att gravera i och kunna läsa och förstå kundens instruktioner och behov och anpassa arbetet och använda de maskiner som lämpar sig för jobbet.


Vem är du?
Vi söker dig som kan gravera i moderna CNC-styrda maskiner. Du är engagerad, driven och du skall ha erfarenhet av att arbeta med Adobes program som InDesign, Illustrator, Photoshop och Acrobat. Du är en "doer" som kan hålla tidsramar med stor noggrannhet, trivs med ett varierande arbete och är redo att anpassa dig till en miljö där riktlinjerna snabbt förändras. Du förstår vikten av att alltid sätta kunden i fokus och att högsta prioritet är snabba återkopplingar.

Du har även följande egenskaper:

- Lagspelare med förmåga att arbeta självständigt.
- Kapacitet att hantera flera uppgifter samtidigt.
- Lösningsorienterad med eget initiativ och beslutsförmåga.
- Noggrann, ansvarstagande och strukturerad i arbetsmetoden.Är detta din perfekta match?
Vi erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att ha möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med oss. Medarbetarna är grunden för vår framgång, och vi är engagerade i att stödja din professionella utveckling. Du får jobba ihop med ett härligt gäng med mycket energi, kunskap och glädje. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning, därefter erbjuds tillsvidareanställning efter överenskommelse.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista
ansökningsdatum är 29 maj. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på jens@effektiv.se eller Mikael Svensson på mikael.svensson@effektiv.se.


AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.