Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
10 maj 2024
Antal tjänster
5
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en passionerad kock eller köksbiträde som älskar att skapa kulinariska mästerverk och trivs i en hektisk köksmiljö? Eller är du kanske en serviceinriktad person som brinner för att ge gästerna en minnesvärd restaurang upplevelse?

Vi på Håveruds Hotell & Konferens letar efter dynamiska individer som vill vara en del av vårt fantastiska team. Du som person kommer att ha möjligheten att använda din kreativitet och expertis för att skapa läckra rätter som får gästerna att komma tillbaka för mer. Du kommer att arbeta med färska råvaror av högsta kvalitet och ha möjlighet att utveckla din karriär i en stimulerande miljö.

För vårt serverings team söker vi personer med en passion för gäst service och en förmåga att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster.

Oavsett om du är en erfaren professionell eller en ambitiös nykomling i branschen, välkomnar vi dig att ansöka om en plats i vårt team. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner, möjligheter till karriärutveckling och en varm och välkomnande arbetsmiljö.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vara en del av något speciellt, kontakta oss idag för att lära dig mer om våra lediga tjänster och hur du ansöker.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team på Håveruds Hotell & Konferens.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
09 juni 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se