Hoppa till innehåll
City Gross logotyp

Teamledare Ost & chark

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Till vår City Gross i Skara söker vi en Teamledare till vår Ost- & Charkavdelning
City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor. Istället erbjuder vi färskt svenskt kött som är styckat och packat i butik av kunnig personal, manuella diskar för fisk och skaldjur från hållbara bestånd, nybakt surdegsbröd från egna bagerier och Sveriges bredast livsmedelssortiment. Vi har idag 42 butiker med 3 800 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. Vi anser att våra medarbetare är vår främsta resurs, därför försöker vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens på bästa sätt. Bli en av oss!


Som Teamledare Ost & Chark på kommer du att:

  • Arbeta med planering, inköp/beställning, autoorder, varupåfyllnad och hyllexponering
  • Medverka till att vi erbjuder våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning
  • Ansvara för att skapa en god ekonomi för avdelningen
  • Arbeta aktivt i butiken, vilket kräver att du är kreativ och inspireras av att möta och utveckla andra människor
  • Tillsammans med dina kollegor inom avdelningen medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö
Du rapporterar till Säljchef Färskvaror som också har personalansvaret för avdelningen.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.Vi söker dig som:

  • Har tidigare erfarenhet från detaljhandeln och arbete med Ost & Chark/Färskvaror
  • Har goda kunskaper i butiksekonomi, försäljning samt inom försäljning
  • Har tidigare erfarenhet av ledande befattning
  • Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice
För att lyckas i rollen som Teamledare i vår chark & ost-avdelning ser vi att du har ett starkt driv, ett prestigelöst förhållningssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, framförallt vad gäller ledarskap.

Vi erbjuder
På City Gross erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende. För oss som arbetsgivare är ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för dig som medarbetare så att du kan känna trygghet och arbetstillfredsställelse i din vardag samt att du kan utvecklas i din roll.Startdatum: Snarast möjligt efter överenskommelse


Tjänstens omfattning: 35h/veckanAnställningsform: Vikariat


Sista ansökningsdag: 2024-05-31

Din ansökan
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!
Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida www.jobb.citygross.se

Rekrytering på City Gross

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

På City Gross använder vi oss utan personlighetstester i samtliga rekryteringar som en del i rekryteringsprocessen. Du kommer därför direkt efter din ansökan bli ombed att fylla i två tester. Det är ett sätt att säkerställa att det urval vi gör görs på objektiva och rättvisa grunder och hjälper oss hitta potential som inte endast kommer fram via ett CV.

Har du frågor kring testning på City Gross, kontakta HRcitygross@citygross.se
City Gross logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren