Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
30 september 2024 (32 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Som anställd på Timsfors bil och traktortjänst har du, tillsammans med övrig verkstadspersonal, ansvar för att företagets lastbilar och övriga fordon varje dag är redo för att ge sig ut på vägarna. Du ska vara den samordnande länken mellan chauffören och verkstad (intern såväl som extern). Företagets verkstadssystem blir ett av dina hjälpmedel (Therefore). Förslagsvis kommer även besiktningar och servicebokningar ligga på ditt bord. Utöver detta är det viktigt att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Arbetet kräver en tät dialog med ledning, chaufförer och transportledning.

Tänkta arbetstider är dagtid mellan 07:00-16:00.

Vi söker dig som är självgående och ordningsam.
Du behöver vara flexibel och se möjligheter i stället för problem. Du behöver vara välbekant med office-paketet. Meriterande om du även har ett tekniskt kunnande inom verkstadsområdet. Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbete och att du bor i närheten av Timsfors/Markaryd.
Timsfors bil och Traktortjänst logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Timsfors Bil & Traktortjänst AB är ett familjeägt åkeri- och entreprenadföretag med verksamhet i södra Småland där vi utgår från Timsfors - Markaryd. Vår huvudsakliga inriktning är transporter, bränslehantering och återvinning. Vi omsatte 2023 130 MSEK och har 33 anställda. Timsfors Bil & Traktortjänst är ett familjärt bolag med, i dagsläget, 20 bilar.