Hoppa till innehåll
Småländska Bil logotyp

Servicechef

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Småländska Bil är ett väletablerat bilföretag som finns på tre orter i Småland. Vetlanda, Kalmar och Växjö. Vi är agent för Mercedes-Benz person och transportbilar samt återförsäljare för Kia personbilar. Efterfrågan på våra produkter och tjänster är stor och det i kombination med förändringar inom bilbranschen gör att vi behöver förstärka vår organisation med en operativ servicechef.

Som servicechefchef ansvarar du för drift av vår plåt och personbilsverkstad samt servicecenter som i dagsläget består av totalt 19 medarbetare. Du har även ansvar för att produktivitet och drift optimeras samt att vi utvecklas i takt med de krav och förändringar i branschen. Du rapporterar till vår servicemarknadschef.

Vi ser gärna att du som söker har:
  • God kunskap och erfarenhet inom servicemarknad och bilbranschen.
  • Har erfarenhet av att arbeta med nyckeltal och de uppsatta mål för avdelningen.
  • Intresse för fordon och den digitala utveckling som branschen befinner sig i.
  • Lösningsorienterad, affärsorienterad och har drivande attityd.
  • Har erfarenhet av att leda personal.
Personliga egenskaper:

Du har god kommunikations och samarbetsförmåga. Du har lätt för att skapa relationer såväl med medarbetare från egna avdelningen som de andra avdelningar vi samverkar med. Du besitter förmågan att se individer och har lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift. Du är bekväm i din roll som arbetsledare och räds inte att hantera eventuella konflikter på ett inkluderande sätt. Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och du har ett flexibelt arbetssätt där du kan arbeta mot flera mål samtidigt, även under tidspress. Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundernas förväntningar.

Vi erbjuder en trygg och fast anställning med en fast månadslön (provanställning tillämpas) i ett välrenommerat företag som arbetar med produkter som ligger i den absoluta framkanten inom bilindustrin. Utmaningar är stora, men möjligheter är ännu större.

Urval kommer att ske löpande så vänta inte med din intresseanmälan.
Småländska Bil logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Småländska bil AB är ett etablerat och familjärt företag som grundades för närmare 70 år sedan. Med tiden har vi hunnit bli ca 85 medarbetare som förser södra Sverige med bilar och kringtjänster av riktig hög kvalitet.

Koncernen består av tre enheter; Småländska Bil AB i Växjö, Kalmar och Vetlanda. Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar och lastbilar samt återförsäljare av nya och begagnade Kia personbilar.