Hoppa till innehåll
Thomée logotyp

Key Account Manager

Sista ansökningsdag
18 december 2024 (53 dagar kvar)
Publiceringsdatum
20 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Key Account Manager Sverige

Vi fortsätter vår tillväxtresa och stärker upp vår försäljningsavdelning med en affärsinriktad Key Account Manager.

Om tjänsten
Som Key Account Manager hos oss på Thomée blir ditt uppdrag att ansvara för våra största och viktigaste kunder. Huvuduppgiften blir att vidareutveckla och stärka våra affärsrelationer med kedjor och kunder som i huvudsak finns inom järn- och byggvaruhandeln på den svenska marknaden.

I din roll som Key Account Manager möter du våra kunder med ett nära och affärsmässigt samarbete, brinnande engagemang samt god struktur. Försäljning sker på central nivå - där du driver avtalsförhandlingar och skapar strategiskt byggda aktiviteter och kampanjer som du, gemensamt med kund, tar hela vägen och aktiverar i våra kunders butiker.

Du ingår i ett säljteam bestående av en KAM, nio distriktsäljare och sex kundtjänstkollegor. Du rapporterar direkt till kommersiell chef och utgår från vårt kontor i Malmö. Då våra kunder finns över hela landet innebär tjänsten resande och upp till 30-40 övernattningar årligen. 

Vad har Ulf Olsson, kommersiell chef, att säga om tjänsten och företaget?

"Under mina 17 år på Thomée har jag jobbat som produktchef, sortimentschef, marknadschef, inköpschef och nu kommersiell chef. Som ledare är jag tydlig, engagerad, bra på att kommunicera, en bra lyssnare samt involverar och ser alla.

Vi jobbar i en tight organisation men väldigt korta beslutsvägar och jobbar endast med långsiktiga relationer både mot kund och leverantör. De flesta jobbar här i många år då personalpolicyn är väldigt bra och vi har en fin sammanhållning.

För att lyckas i rollen som säljare är det fördelaktigt med en bakgrund inom bygghandel samt att du är praktiskt lagd. Du är en flexibel person med affärsmannasinne och självklart en god social förmåga."

Din profil
Du som söker rollen som Key Account Manager är ambitiös och drivs av att skapa långsiktiga och professionella affärsrelationer. Du är van att arbeta självständigt och ser teamet som en styrka och redskap. Du trivs i snabbrörliga, föränderliga miljöer, är lyhörd och ser ständigt nya möjligheter. I en omvärld där utvecklingen går snabbare än någonsin, har du en förmåga att se och skapa helhetslösningar och koncept hos dina kunder, som gör oss framgångsrika tillsammans. Du bidrar självklart med att skapa en positiv stämning både externt och internt.

Kompetenser & erfarenheter

  • Erfarenhet av försäljning på KAM-nivå och har en strategisk höjd i ditt säljarbete
  • Erfarenhet av att skapa kundplaner, avtalsförhandling på central nivå, strategisk kundutveckling och projektledning
  • Du är ordningsam och arbetar strukturerat
  • Du är ambitiös, nyfiken, proaktiv och förtroendeingivande - gärna med stor passion för byggförnödenheter

Vi erbjuder
Rollen som Key Account Manager är en strategisk nyckelroll med ett stimulerande och utmanande arbete. Du blir en del av ett välrenommerat och välskött företag med stora utvecklingsmöjligheter, inom bolaget såväl som i koncernen. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Victor Gustafsson. Du når Victor på 036-3363462.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Thomée
Thomée är en ledande leverantör av förnödenheter till den svenska järn- och byggfackhandeln. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av egna och väl etablerade varumärken i kombination med attraktiva logistik- och marknadsföringskoncept. Företaget omsätter 641 MSEK och har 35 anställda i Sverige. Thomée är en del av Salix Group som ägs av Volati. I Salix ingår också Heco Nordiska, Tecca, T-Emballage, Väggmaterial AB, Habo, Kellfri, Swekip, Pisla, Miljöcenter och servicebolaget Volati Handel Service. Volati är noterat på Nasdaq Stockholm. Läs mer på www.thomee.se

Thomée logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 december 2024 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup