Hoppa till innehåll
Flexit AB logotyp

Säljare

Sista ansökningsdag
04 december 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Distriktsansvarig säljare till Flexit AB

Är du en driven och affärsinriktad säljare med erfarenhet av VVS-branschen? Söker du nya utmaningar? Då har vi ett roligt och stimulerande arbete som säljare hos oss att erbjuda!

Flexit är marknadsledande i Norge och för vår fortsatta expansion på den svenska marknaden söker vi nu en distriktsansvarig säljare till vårt VVS-team och distriktet Syd. VVS står för ventilation, värme och sanitär. VVS-teamet består av utesäljare och eget back Office ansvariga för order/teknisk support. Teamet har en stark sammanhållning och vi värnar om våra kunder.

Arbetsuppgifter

  • Skapa underlag för försäljning av klimatvärmepumpen EcoNordic och ventilationsaggregat
  • Sälj- och resultatansvar för distriktet
  • Planera och genomföra marknadsaktiveter i distriktet
  • Utföra kundbesök samt delta på mässor och seminarier
  • Hålla våra kunder uppdaterade om våra produkter genom ett aktivt säljarbete
  • Underhålla och utveckla vårt partnernätverk

Din profil
För rollen som säljare är det meriterande om du har teknisk kompetens inom B2B-försäljning. Du är van vid längre säljcykler där du jobbar med rådgivning och djupa kundrelationer som är baserat på förtroende. Vi ser gärna att du har erfarenhet av teknisk försäljning från VS- ventilations- eller byggbranschen.

Kvalifikationer

  • Driven och målfokuserad
  • God förmåga att tänka lösningsorienterat
  • Strukturerad med god kommunikationsförmåga, muntligt och skriftligt
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Relevant utbildning, kan vara VVS-ingenjör eller likvärdigt

Vi erbjuder
Ditt arbete innebär också täta kontakter med vår tillverkningsenhet i Töcksfors och med våra andra distriktsansvariga säljare. Tjänsten innebär ett 20-30-tal övernattningar per år och du rapporterar direkt till Säljchefen VVS, Sverige.

Förmånsbil ingår.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Victor Gustafsson. Du når Victor på 036-3363462.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Flexit är ett företag som sedan 1974 utvecklar, producerar och marknadsför energieffektiva produkter och lösningar för att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i bostäder och kommersiella fastigheter. Företaget fokuserar på ventilationssystem och centraldammsugare och verkar främst på den nordiska marknaden, men strävar också efter att expandera till andra delar av Europa. Flexit värderar sina medarbetare högt och arbetar för att erbjuda en god arbetsmiljö samt attrahera nya talanger. Hållbarhet och folkhälsa är centrala värden, och företaget strävar efter att bidra till det gröna skiftet genom att utveckla energieffektiva och hållbara produkter som främjar god inomhusluft utan att kompromissa med klimatet. Företaget grundades av Finn Martinsen och drivs idag av hans son Pål Martinsen och dennes barn. Flexit har sitt huvudkontor i Ørje, Norge och en fabrik i Töcksfors, Sverige, och omsatte 802 miljoner NOK år 2023.

Flexit AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 december 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup