Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Vikarierande HR-konsult inriktning rekrytering sökes

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du ha ett omväxlande och stimulerande arbete på en förvaltning som arbetar med positiva frågor som samhällsengagemang och meningsfull fritid? Läs då vidare!

Arbetsuppgifter

Som vikarierande HR-konsult hos oss på fritidsförvaltningen kommer du att ha huvudansvar för fokusområdet rekrytering. Ditt arbete kommer att vara verksamhetsnära och du kommer att fungera som samarbetspartner till förvaltningens chefer i arbetet mot förvaltningens mål. I rekryteringsprocesserna är du delaktig från det att ett rekryteringsbehov uppstår tills rekryteringsprocessen är avslutad. Dina arbetsuppgifter kommer till största del att bestå av operativ rekrytering. 

Tjänsten som avses är ett vikariat som löper över cirka 10 månader.

Kvalifikationer

Vi söker vi dig med universitets- eller högskoleexamen med inriktning mot personal/HR eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Eftersom ditt fokusområde kommer att vara rekrytering är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av rekrytering och har arbetat med hela rekryteringsprocessen. Vi ser det också som ett plus om du tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom Malmö stad eller annan offentlig verksamhet. 

Du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt har goda IT-kunskaper. Har du tidigare arbetat i de HR-system som används i Malmö stad, så som Personec P och ReachMee är detta ett plus.

För att trivas som HR-konsult hos oss behöver du ha ett konsultativt och professionellt förhållningssätt, samt trivas med att arbeta nära förvaltningens chefer. Eftersom arbetet till stor del är självständigt behöver du ha förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där du blir delaktig i en förvaltning som arbetar med positiva frågor som samhällsengagemang och meningsfull fritid!

Om arbetsplatsen

Administrativa avdelningen 
HR-funktion tillhör fritidsförvaltningens HR-, kommunikations- och IT avdelning, och sitter i centrala lokaler i Malmö. Enheten består av en HR-administratör, fyra HR-konsulter och en utvecklingssekreterare med en HR-chef. Som HR-funktion är vårt främsta uppdrag att bidra till att stärka och skapa goda förutsättningar för förvaltningens chefer att utöva ett gott ledarskap. Vi är ett gäng med god sammanhållning med olika kompetens, som har roligt på jobbet och som hjälper varandra när det behövs. Då en kollega ska vara föräldraledig under minst 10 månader söker vi nu dennes vikarie.


Fritidsförvaltningen - en aktiv förvaltning  
Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. 

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse 

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren