Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

HR konsult med intresse för employer branding och rekrytering

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (18 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är en engagerad och driven HR konsult. Vill du tillsammans med vår HR-avdelning vara ett kvalificerat stöd till vår organisation och våra chefer, då ska du läsa vidare här.

Vi vill jobba mer aktivt med employer branding för att öka vår attraktivitet bland studenter. Du blir en viktig kugge i förvaltningens arbete att närma oss eftergymnasiala utbildningar genom att tillsammans med verksamheten delta på mässor, lunchföreläsningar, ta in praktikanter, omvärldsbevaka för goda exempel osv. Vi tror att du har jobbat med dessa frågor tidigare och har massor av idéer kring hur vi kan stärka vårt arbetsgivarvarumärke. Har du drivit projekt inom HR området, och gärna inom EB, ser vi det som en fördel. 
Halva tiden kommer du att jobba med rekryteringar tillsammans med våra chefer. Vår framgång ligger i förtroende och leverans av hög kvalitet där rekryterande chefer känner stöd och expertis i vår kompetens. För många kandidater är du det första mötet med Malmö stad. Det gör dig till en viktig ambassadör för oss som arbetsgivare och vi ställer höga krav på oss själva att leverera en förstklassig kandidatupplevelse.

Utifrån intresse, kompetens och verksamhetens behov kan fler arbetsuppgifter inom HR området tillkomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleexamen om minst 180 HP i personal- och arbetslivsfrågor eller motsvarande. Du har erfarenhet från en verksamhetsnära HR-roll där du även har flerårig vana av självständigt arbeta med kompetensbaserad rekrytering från ax till limpa. Har du ytterligare erfarenhet från HR-området och goda kunskaper och intresse för HR system och HR administration är det meriterande. Vi ser gärna att du antingen arbetat i en större organisation privat eller att du har erfarenhet från offentlig sektor.

Du jobbar strukturerat och självständigt, samtidigt som du trivs med att samarbeta med andra. Din kommunikativa förmåga skapar förtroende och inspiration både internt och externt. Vidare behöver du i detta uppdrag vara flexibel, utåtriktad och ha ett starkt driv med egen initiativförmåga. För att lyckas med ditt uppdrag behöver du kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Välkommen med din ansökan.

Om arbetsplatsen

Fastighets- och gatukontoret är en kunskapsintensiv organisation med en stor bredd av kompetenser inom teknik och samhällsbyggnad. HR-avdelningens uppdrag är att verka för att höja hela förvaltningens förmåga att vara en attraktiv arbetsgivare för nuvarande och framtida medarbetare. HR-enheten består av tio personer som arbetar nära verksamheterna – och varandra – med både strategiskt och operativt stöd i HR-frågor. Avdelningens arbetssätt präglas av samarbete och tillit men också av Malmö stads värdegrund - respekt, engagemang och kreativitet. Vi är ett team som samarbetar, stödjer varandra och löser vårt uppdrag tillsammans.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: 1 Tillsvidare, ev 1 visstid (provanställning kan komma att tillämpas)
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1-2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren