Hoppa till innehåll

Kreativa kockar för nya jobbnöjligheter 🏆

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Varje gång en gäst besöker oss och vill få en helhetsupplevelse med godmat, lagad från grunden, vin från gamla världen ärdu och teamet de som stårbakom. Letar du efter ett stabilt och stimulerande arbete där råvaran är huvudfokus ochkreativiteten flödar.Då är dettajobbet något för dig.Vi är övertygade om att du ärproduktsäker och kvalitetsmedveten. Du har go energi,gillar attinspirera och vara delaktig mat, meny och koncept tillsammans med övriga i teamet.Vi tror du har älskar att laga modern nordisk mat där huvudråvarorna förädlas och serveras i perfektion. Menyn är mindre och håller hög kvalitet.Möjligheter till personlig utveckling ochhögre tjänsterför dinkarriär finns

TJÄNSTENDu harnågra års erfarenhet av liknande tjänst tidigare. Du gillar mat, dryck, möten med andra människor. Duarbetar lika braensam som i grupp.Tjänstenär förlagd pådagar, kvällar och helger.

Individuella målsättningar och förväntningar på dig.Ambitionen till att vilja utveckla dig självoch dina kollegor.Gillar att ha högt i tak.Omfattning:100%DET HÄR FÅR DU x Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobbx Trygghetx Ett hållbart schemax Härliga relationer med kollegor, fantastiskt företag att arbeta iDET HÄR FÅR VI x Är duktig och kvalitetsmedvetenx Noggrannx Go och gladx Hungrig på nya utmaningarDenna tjänsten är en överlåtelserekrytering till en av våra restaurang partners.Företaget är anslutet till HRFs kollektivavtal och medlemmar i Visita.Tveka inte att höra av dig.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
23 oktober 2024 (157 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se