Hoppa till innehåll
Kiviks Musteri AB logotyp

Restaurangchef

Ansök nu
Vi söker Restaurangchef till vårt besöksmål i Kivik

Vill du vara med att bidra till härliga kundupplevelser hos oss på Kiviks Musteri?

Om tjänsten

Besöksmålet i Kivik är vårt varumärkes skyltfönster, bestående av Restaurang Kärnhuset, Stinas café, Musteributiken, Äpplets Hus samt våra trädgårdar och odlingar. Du kommer att ha en nyckelroll i våra besökares mat- och dryckesupplevelse och bidra till våra gästers upplevelse av Kiviks Musteri.

Som restaurangchef har du ett övergripande ansvar för verksamheten på Restaurang Kärnhuset, Stinas Café och för våra medarbetare. Att driva försäljning utifrån varumärke och att utveckla medarbetare i samma riktning är en central del i tjänsten samt att förverkliga strategierna kring vårt besöksmål.

Restaurang Kärnhuset och Stinas café i Kivik har nyligen påbörjat en förändringsprocess där vi ser över utbud och erbjudande. Vi håller också på att se över lokalerna och har många spännande planer framåt. Kom och bli en del av en spännande utveckling hos oss!

I rollen som restaurangchef backas du upp av den serveringsansvarige som leder arbetet i servisen och matsalarna. Du ingår dessutom i ett team med chefskollegor för ett nära samarbete kring besöksmålen. Tillsammans hjälps vi åt med att utveckla och förverkliga idéerna kring ett levande besöksmål med kunden i fokus.

Du kommer att ha ansvaret för restaurang Kärnhuset och Stinas Café och utifrån angivna mål och strategier, driva, leda och utveckla restaurang -och caféverksamheten med varumärket som tydligast ledstjärna.

Arbetet innefattar:
  • Driva kundupplevelsen genom service, bemötande och inspiration mot såväl externa som interna besökare.
  • Utveckla vårt mat- och dryckeserbjudande mot ett sortiment som är både spännande och nytänkande, men också förankrat i den österlenska traditionen.
  • Ansvar för planering inom mat och dryck tex menyplanering och inköp.
  • Tillsammans med besöksmålsgruppen planera, driva och följa upp aktiviteter och event.
  • Ekonomi och uppföljning tex fakturering, budgetering och resultatuppföljning.
  • Personalansvar som bland annat innebär; rekrytering, löneattestering, introduktion av nya medarbetare, att säkerställa nödvändiga utbildningar för personal samt leda utifrån våra värderingar.
  • Utföra egenkontroller, tillståndsansökning och att arbeta med arbetsmiljöfrågor.
  • Arbetat operativt i köket.
  • Säkerställa leveransen så att gästerna får en härlig upplevelse med hög kvalitet och trivs hos oss.
Vem är du

Vi söker Dig med stort genuint intresse av mat och dryck och som drivs av att skapa goda matupplevelser för våra gäster. Vi tror att du är handlingskraftig, strukturerad, serviceinriktad och gillar att jobba i en familjär företagskultur.

Vidare tror vi att du trivs och känner dig trygg i en ledande roll, är bra på att engagera och motivera dina medarbetare och van vid att driva försäljning. Prestigelöshet är viktigt hos oss. För dig är det viktigt med målinriktat arbete och du är resultatorienterad och har god förmåga att skapa och underhålla goda relationer.

Hos oss sätter vi stort värde på att tillsammans hjälpas åt, ta ansvar samt är goda förebilder för varandra och våra gäster. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar och att du är en person som ser lösningar före hinder och har ett positivt förhållningssätt till din arbetsplats och dina kollegor.

För att lyckas i denna roll

Vi vill att du har minst 4 års erfarenhet av arbete på ledande position inom restaurangbranschen. Vi ser gärna att du har en restaurangutbildning alternativt lång erfarenhet (minst 6 år) från arbete på restaurang.

För rollen krävs att du talar flytande svenska och engelska och kan hantera både svenska och engelska i skrift.

Tjänsten

Placeringsort är natursköna Kivik på Österlen där du kommer rapportera till vår besöksmålschef.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100%. Arbete varannan helg. Restaurangen är öppen dagtid, så arbetstiden är förlagd dagtid. Kvällstid kan förekomma sporadiskt vid särskilda event.

Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt

Om du har frågor om tjänsten så kontakta gärna besöksmålschef Helene Grafman nr 079-585 64 50 eller mail helene.grafman@kiviksmusteri.se.

Om Kiviks Musteri

Har du inte redan fått en bra känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!

Vi ber dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem!

Välkommen med din ansökan!
Kiviks Musteri AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund - Solnäs gård - med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.