Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Trafikingenjör parkering till Fastighets- och gatukontoret i Malmö Stad

Sista ansökningsdag
22 september 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Som trafikingenjör med inriktning parkering kommer ditt huvudfokus vara att hantera och optimera parkeringslösningar i Malmö.

I din roll kommer du att ansvara för att beställa och implementera betalningslösningar för parkering samt hantera frågor om fordonsflytt och parkeringsövervakning.
Du följer upp budgeten för parkeringsavgifter och parkeringsanmärkningar, samt analyserar intäkterna för att upprätthålla en aktuell budget. 

Tjänsten innebär också kontinuerlig kontakt med allmänheten, där du svarar på frågor och hanterar ärenden relaterade till parkering. Du kommer att samarbeta med olika intressenter, inklusive malmöbor, myndigheter, och andra förvaltningar inom Malmö Stad, samt privata och statliga aktörer.

Du kommer arbeta för att skapa en välfungerande parkeringsinfrastruktur som underlättar för både bilister och stadens övriga trafikanter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleingenjörsexamen inom trafik och bygg alt. annan relevant avslutad högskoleutbildning med trafikinriktning som arbetsgivaren anser lämplig
Du har minst två års erfarenhet av arbete med fokus på parkeringsfrågor.

Erfarenhet av och kunskap om Trafiklagstiftning, Trafikreglering, är ett krav. 

Då du kommer arbeta med skriftliga remissvar, tillstånd och vara i daglig kontakt med allmänheten krävs det goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. 

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av offentlig verksamhet
  • Erfarenhet av upphandling
  • Erfarenhet som beställare innefattande myndighetsutövning med inriktning parkeringsövervakningsfrågor och fordonsflytt.
  • Erfarenhet av att kontinuerligt arbeta med ekonomisk uppföljning och budget

Som person söker vi dig som är duktig på att göra komplexa avvägningar och visar på gott omdöme vid avvägningar, bedömningar och beslut. Är tydlig i sin kommunikation och säkerställer att rätt budskap och kommunikation nått fram korrekt. Du är kapabel att producera dokument av hög kvalité som är tydliga och lätta att förstå. Du har en personlig mognad och är trygg och stabil med god självinsikt. 
Med en god empatisk förmåga kan du sätta dig in i andras situation och möta dem på ett respektfullt och professionellt sätt. 

Om arbetsplatsen

Upplåtelseenheten för offentlig miljö huvuduppgifter är att handlägga upplåtelser och tillfälliga trafikregleringsåtgärder, samt att arbeta med parkeringsövervakningsfrågor. Enheten är en del av avdelningen för offentlig miljö, som förvaltar och driftar det som vår stadsutvecklingsavdelning tar fram. Vårt arbete är en del av att göra Malmö till en attraktiv stad för både våra medborgare och besökare.

Fastighets- och gatukontoret äger, utvecklar och förvaltar stadens mark på uppdrag av tekniska nämnden. Vi möjliggör ett gott stadsliv för Malmöborna och stadens näringsliv.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren