Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Förrådsarbetare till Funktionsstödsförvaltningen

Sista ansökningsdag
09 september 2024 (11 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Gillar du varierande arbetsuppgifter? Då är denna tjänst något för dig.

Vi söker en medarbetare vars arbetsuppgift är att ersätta ordinarie personal vid frånvaro samt därutöver stötta olika avdelningar.

I denna tjänst jobbar du på flera av Hjälpmedelscentrums avdelningar. Vår högsta prioritet är att leverera ut hjälpmedel till malmöbor som har behov av det, det innebär att finns det behov av bilförare är det som det du jobbar i första hand. Som bilförare levererar och hämtar du tillbaka hjälpmedel både på boende och hemma hos privatpersoner. Det kan vara allt från små hjälpmedel till större och tyngre hjälpmedel såsom vårdsäng och lyft. Du kör en lättare lastbil (automatväxlad) som kräver B-körkort. När du inte arbetar som bilförare arbetar du med utvalda uppgifter på andra avdelningar på Hjälpmedelscentrum. Du kan jobba med rekonditionering det vill säga återställa hjälpmedel som har varit använda vilket innebär en enklare teknisk kontroll eller åtgärd samt vid behov rengöring av hjälpmedel. Det kan också bli aktuellt att jobba på lagret med enklare plock.

Vi använder it-systemet Sesam för bland annat inköp, historik och spårbarhet av våra hjälpmedel.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasieexamen samt körkort B för automatväxlad bil. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ett arbete där du har haft mycket kontakt med andra människor.

Du behöver ha fysiska förutsättningar för att kunna leverera större hjälpmedel till bostäder som saknar hiss.

Du kommer ha mycket kundkontakt och därför behöver du kunna förstå svenska väl samt uttrycka dig väl på svenska i tal.

Du behöver ha lätt för att lära och hantera nytt it-system.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom du har många kontaktytor både internt och externt och representerar Malmö stad är ett vänligt, professionellt och serviceinriktat bemötande ett krav. I denna tjänst måste du vara flexibel och kunna hantera snabba omställningar.

Fler egenskaper av vikt är god samarbetsförmåga, noggrannhet, ansvarskännande och resultatinriktad. Du behöver vara delaktig i att lösa de problem och utmaningar som uppkommer under dagen. Du behöver kunna arbeta självständigt och det är viktigt med ett eget driv i att få arbetet gjort.

Om arbetsplatsen

Malmö stad ansvarar, i egen regi, för hjälpmedelsförsörjningen avseende kommunala tekniska hjälpmedel till alla Malmöbor över 20 år. Navet i hjälpmedelsförsörjningen är Hjälpmedelscentrum där huvudlager, serviceverkstad, rekonditioneringsavdelning, utprovningslokaler med mera finns. Hjälpmedelscentrum, som ligger under funktionsstödsförvaltningen, finns på Valdemarsro och här arbetar ca 50 medarbetare.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 september 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren