Hoppa till innehåll
FireTech logotyp

Redovisningsekonom till FireTech

Sista ansökningsdag
28 september 2024 (30 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Relationsskapande och förändringsbenägen redovisningsekonom sökes till framgångsrika FireTech i Malmö.

Vill du vara med på FireTechs fortsatta framgångsresa och få en bred ekonomroll, med stort eget ansvar? Trivs du i en roll där du får möjlighet att samarbeta med koncernens andra ekonomer samt att vara en del i att bibehålla våra goda relationer med våra kunder? Bra! FireTech söker nu en redovisningsekonom till kontoret i Malmö.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

På FireTech skapar vi brandskyddslösningar för ett modernt samhälle.
Med en kultur där vi lär av varandra och främjar utvecklingen såväl inom bolaget som i branschen, drivs vi av teamwork, arbetsfokus och nyfikenhet. Här hos oss erbjuds du möjligheten att arbeta i en bred roll med mycket egenansvar och många kontaktytor.

Firetech finns på 8 siter runt om i Sverige och tjänsten är placerad vid Firetechs fina kontor vid Triangeln i Malmö. Från detta kontoret utgår 10 personer. Du rapporterar till ekonomiansvarig.

Dina arbetsuppgifter
  • Leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Månadsbokslut
  • Hantera övriga förekommande arbetsuppgifter inom ekonomiavdelningen
Värt att veta

Vi är öppna, ärliga och gillar att samarbeta. Vi är en lärande organisation som gärna sprider vår kunskap både internt och externt. Vi delar med oss!

Vi har stor yrkesskicklighet och uppträder alltid med god affärsetik. Vi har god planering och levererar med hög kvalitet. Vi håller vad vi lovar!

Engagemang och nyfikenhet driver oss. Vi strävar ständigt efter att bli bättre och ligger i framkant vad gäller hållbarhet, teknik och innovativa lösningar. Vi tar tag i saker!

Våra förväntningar

Du har en relevant utbildning och har antingen praktisk erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter, eller så är du i början på din karriär och och vill få möjlighet att utvecklas. Då du har många kundkontakter krävs det att du kan kommunicera på svenska i både tal och skrift. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en projektorganisation samt av SAP.

Som person är du öppen för förändring, noggrann, engagerad och social.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
FireTech logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/