Hoppa till innehåll

Butiksäljare Malmö Mobilia

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Express Photo expanderar ytterligare - erfarna butiksäljare sökes!

I över 30 år har Express Photo servat sina kunder inom foto, framkallning, digitalisering, studentskyltar, bästa val av mobilavtal, telefoner m.m. och söker nu ytterligare butikssäljare som är villiga att ta Express Photo till en ny nivå!

Om tjänsten

Som butikssäljare oavsett vilken av våra butiker i Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg eller Köpenhamn man arbetar i. Innebär det ett ansvar för daglig försäljningen och service. Allt ifrån att hjälpa kunder med sin expressbeställning, ta sitt ID – Foto eller att erbjuda rätt mobilavtal och ny mobiltelefon.

Om dig

Express Photo söker dig som har erfarenhet av arbete inom Mobiltelefoni och foto. Du är drivande, resultatinriktad, och har förmågan att klara av en hög arbetsbelastning. Att vara flexibel och strukturerad ska inte vara något nytt. Du är också van vid att ta egna initiativ för att ta Express Photo fortsatt framåt.

Vem är du?

Snabbtänkt och driven! Positiv med mycket energi. Du gillar säljtävlingar då målet alltid är att vilja vara bäst! Du står aldrig still även om det är lugnt i butiken utan ser till att alltid ha något att göra.

Tjänsten tillsätts löpande, är deltid med möjlighet till heltid och på sikt butiks ansvarig vid intresse. För dig som blir utvald för tjänsten väntas timlön samt en hög rörlig del upp till 1000kr per dag.

Välkommen att söka om ovan stämmer in på dig!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se