Hoppa till innehåll

B2B Säljare/Account Manager till Raymond i Malmö

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om rekryteringen

Vi söker en engagerad B2B Säljare/Account Manager som drivs av nykundsbearbetning, komplex försäljning och relationsskapande.

Raymond är en familjär och ledande aktör inom solcellsbranschen och som Säljare/Account Manager kommer du att vara en del av vår kommersiella B2B-avdelning. Du kommer att spela en nyckelroll i att driva affärer med många av Sveriges största fastighets- och byggbolag och utveckla nya centrala ramavtal.

För oss på Raymond är din inställning, vinnarskalle och driv viktigast.

Vad innebär rollen?

I din roll som Säljare/Account Manager kommer du att arbeta nära vår presale-avdelnings projektörer och andra delar av företaget för att säkerställa framgångsrika affärer. Du kommer att hantera både korta och långa säljcykler, där proaktivitet och ett värdeskapande angreppssätt är avgörande för din framgång.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

  • Att bygga och underhålla relationer med kunder genom fysiska möten och kundbearbetning via telefon
  • Att aktivt driva säljprocessen från start till slut, med fokus på värdeskapande kommunikation och uppföljning
  • Att utveckla lönsamma affärsmöjligheter inom identifierade kundsegment som bland annat fastighetsbolag, industribolag, byggbolag och bostadsrättsföreningar

Praktisk information:

  • Placering: Malmö
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsvillkor: Heltid

Vad söker vi hos dig?

Vi tror att du är en driven och självständig person med stark förmåga att bygga relationer och förstå kundernas verksamhetsstrategier. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö där ditt personliga driv spelar en avgörande roll för att säkerställa lönsamma affärer. Du har den erfarenhet och kompetens som krävs för att bedriva komplexa affärer där du är bekväm med att arbeta med både korta och långa säljcykler.

Vi tror att du...

  • Har cirka 5 års erfarenhet från komplex försäljning med dokumenterad framgång; men din förmåga och ditt driv är allra viktigast
  • Är vetgirig och har erfarenhet från försäljning med teknisk bakgrund från branscher som exempelvis hustillverkning, fastighet, IT eller telekom
  • Är van att jobba mot tydliga mål och värna om goda relationer

Det är viktigt att du...

  • Trivs i en miljö där initiativ och samarbete är nycklar till framgång
  • Klarar av att hantera flera kunder samtidigt och trivs i en snabbfotad miljö där du har frihet under ansvar
  • Är strukturerad, gillar processer och kan sätta upp och följa tydliga mål

Personliga egenskaper för att lyckas i rollen:

  • Lagspelare med stark egen drivkraft, som både kan arbeta självständigt och i team
  • Proaktiv och van att sätta upp mål
  • Prestigelös, med en god förmåga att hantera feedback
  • Förmåga att bygga och underhålla starka relationer med både kunder och kollegor
  • Lösningsorienterad och brinner för att leverera resultat

    Ansökan

    Vi påbörjar den här rekryteringen direkt med urval, search och teamsintervjuer och kommer sedan att genomföra de sista stegen med fysiska intervjuer i augusti. Ansök gärna direkt, då vi går igenom ansökningarna allt eftersom de kommer in, men räkna med återkoppling först i augusti. Sista ansökningsdagen är 18 augusti.

    Raymond samarbetar i denna rekrytering med EQuality. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta vårt rekryteringsteam.

    Jennifer Friman: jennifer.friman@equality.nu eller 0703-20 12 12

    Gustav Strandberg: gustav.strandberg@equality.nu eller 0760-49 53 31

    Om Raymond

    Vad som skiljer oss från andra solcellsaktörer? Det är att vi själva står för utveckling av alla våra patenterade produkter. Bakom Raymond står nämligen en gedigen skara av branschens ledande experter och nördar som antagit utmaningen att lösa framtidens ökade energibehov.

    Från vår svenska utvecklingsavdelning skapar vi morgondagens högeffektiva system och smarta applikationer – specifikt anpassade för vårt nordiska klimat. Därför kan vi våra lösningar utifrån och in och berättar gärna mer om hur de kommer att förändra energibranschen.

    På Raymond brinner vi för solcellsteknik och strävar efter att vara den ledande spjutspetsen inom branschen. Vi är inte bara ett företag - vi är som en stor och härlig familj. Med en öppen och vänlig kultur uppmuntrar vi till initiativtagande och samarbete i en professionell kreativ miljö. Vi sätter våra medarbetares välbefinnande och utveckling högt upp på agendan och erbjuder en plats där du kan blomstra och göra verklig skillnad varje dag.

    Om EQuality Rekrytering & Interim

    Med EQuality får du kvalitet i rekryteringen. Vi får verksamheter framgångsrika genom rätt person på rätt plats. EQuality arbetar branschöverskridande och fokuserar på exekutiva befattningar och nyckelfunktioner. Vi arbetar med executive search, rekrytering & interim samt med tester och kandidatutvärdering.

    Vi drivs av värderingarna Professionellt, Transparens och Engagemang. Vi heter EQuality då vi tror på:

    • EQ - Emotionell intelligens är lika viktigt som IQ
    • Equality - Mångfald och jämlikhet är en självklarhet för oss
    • Quality - Vi säkerställer kvalitet i varje rekrytering, både för kund och kandidat
    Ansök nu

    Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se