Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Säljare inom belysning till BrainLit AB

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo att ta din karriär till nästa nivå som Säljare av Biocentriskt Ljus? Motiveras du av att få genomföra spännande affärer och samtidigt bidra till en mer hälsosam belysningsmiljö? Bli en del av BrainLits team och skapa en ljusare framtid för deras kunder!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos BrainLit AB.

Om företaget

Brainlit satsar stort och står för innovation och unika biocentriskta belysningslösningar - lösningar för bättre sömn, högre produktivitet och ökat välmående. Bolaget drivs av visionen och ambitionen att förbättra livskvalitén för människor som lever och verkar i Biocentriskt ljus. Med devisen rätt ljus, på rätt plats i rätt tid är Brainlits Biocentriska ljusprogram och styrning solitt förankrat i forskningen och med ledande teknologi ett snabbfotat och innovativt företag för en mer hållbar framtid.

Brainlit är verksamma inom många områden men med huvudfokus på segmenten kontor, skola och äldrevård. Brainlit har internationell närvaro med globala kunder och med stark representation inom idrotten i USA. Basen är i Sverige och huvudkontoret ligger i Lund.. Läs mer om Brainlit på https://www.brainlit.com.

Arbetsuppgifter

Som säljare ansvarar du för kundbearbetningen inom regionen där ditt mål är att utveckla samarbeten, identifiera affärsmöjligheter och skapa mervärde gentemot kund. Du sköter hela säljprocessen självständigt, från uppsökande av kund till framtagande av offerter. Du säljer kompletta paket såväl som skräddarsydda lösningar efter de olika kundernas behov.

I rollen arbetar du proaktivt och långsiktigt för att skapa och stärka relationer till BrainLits kunder. Du samarbetar med olika partners och direktköpande kunder som fastighetsbolag och deras hyresgäster, samt arbetar nära föreskrivande led, projektledare och upphandlare.

Hos Brainlit får du stor frihet att utveckla affärer och skapa dina egna framgångar. Med stöd av ett dedikerat team som anpassar sig efter ditt sätt att göra affärer, har du alla förutsättningar för att lyckas. I denna roll får du också möjlighet att lära och utvecklas inom belysningslösningar som främjar människors välbefinnande. Du kommer att fördjupa dina kunskaper inom ljus och hälsa, samt finslipa din presentations- och kommunikationsteknik.

* Prospekterar och bearbetar nya kunder
* Kundbesök
* Ansvar för hela säljkedjan

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 3 års erfarenhet av projektförsäljning, företrädesvis inom belysning och/eller offentlig upphandling / byggprojekt
* Erfarenhet av försäljning mot direktköpande kunder och/eller försäljning genom partners.
* Befintlig kundkrets inom regionen är meriterande
* Hög vilja att använda och god kunskap av affärs- och CRM-system
* Flytande i tal och skrift på svenska och engelska

Brainlit söker dig med ett track record inom försäljning av tekniska lösningar för fastigheter och belysning. Du vill ta på dig en roll med stort ansvar och spännande utmaningar. Som person är du driven, affärsmässig, självgående och strukturerad. Med hjälp av ditt driv och din hunger för nya affärer hittar du ständigt nya leads och projekt. Du har även befintliga kunder som du utvecklar och säkerställer långvariga relationer med. Vidare har du erfarenhet av långa och komplexa säljprocesser vilka tydligt dokumenteras i CRM system. Du har utstrålningen och personligheten som fångar och behåller kundens intresse från tidigt skede till att presstexten går ut om nytt referensprojekt.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.