Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Truckförare till vår kund i Eslöv (Heltid & Deltid)

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Som truckförare kommer du att arbeta med lagerhantering, truckkörning och godslastning hos vår kund i Eslöv. Arbetstiderna är antngen ständig dag, kväll eller natt, vilket ställer krav på att du kan arbeta samt ta dig till och från jobbet vid dessa tider på dygnet.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Lagerhantering
- Truckkörning
- Lasta gods

Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag hos Adecco. Detta är en heltidstjänst.

Om dig
Vi söker dig som har truckkort B1, motviktstruck. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att köra truck eller liknande maskiner. Vidare ser vi att du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättringsmöjligheter.

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort B1, Motvikt
- B-körkort
- Kan jobba antingen dag,kväll elller natt
- Ta till dig och förstå instruktioner som krävs i arbetet.

Sommartjänst
- Vi har även öppningar till att jobba som truckförare enbart under sommaren. Det är då viktigt att du är tillgänglig under hela sommaren.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Ansökan
Tjänsterna tillsätts löpande och rekryteringsarbetet sker därför under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev. Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få två tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Alice Persson på alice.persson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.