Hoppa till innehåll
Swoosh Syd AB logotyp

Verksamhetschef

Publiceringsdatum
05 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker nu efter en Verksamhetschef till vår kund Swoosh. Är du en person som trivs i miljöer av entreprenörskap, engagemang och utveckling? Har du något års erfarenhet i arbetsledande befattning och vill arbeta både operativt och strategiskt i en verksamhet som är på en kraftig tillväxtresa? Då kan vi erbjuda dig en spännande tjänst som Verksamhetschef.

 

Om vår kund

Swoosh växer och för att kunna stödja den spännande resa vi är på behöver vi en ny Verksamhetschef i Skåne.
Våra ledord ”Engagemang, Kundfokus, Ansvar och Utveckling” finns med oss i allt vi gör!
Swoosh är ett modernt miljötekniskt företag som arbetar med avancerade tjänster inom stamrenovering, högtrycksspolning (upp till 3000 bar), rörinspektion, vacuumsugning, rådgivning och förebyggande åtgärder.
Vi finns från Kiruna i Norr till Malmö i söder. Våra uppdragsgivare är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och privata hushåll.

 

Om tjänsten
Vi söker en aktiv och affärsdriven person med bra ledaregenskaper för att säkra Swoosh som branschens självklara val för både kund och medarbetare.
Verksamhetschefen är en nyckelperson med ansvar för hela verksamheten, vilket innebär ansvar för personal, ekonomi, kvalitét och arbetsmiljö. Du har förmågan att överblicka helheten och ligger steget före i din planering genom ett strukturerat arbetssätt.
Det är bra om du varit verksam och arbetat inom fastighetsbranschen men det är viktigare är att du är rätt person för uppdraget och att du har goda ledaregenskaper och förmågan att engagera och motivera.
Du bygger långsiktiga affärsrelationer med kunder samt leder och planerar arbetet/uppdragen från start till mål. Vi tror att du redan idag har ett relevant kontaktnät i Skåneområdet och att du tycker om att lära känna nya människor
Förutom ett omväxlande arbete och spännande utvecklingsprojekt erbjuder vi dig en engagerad ledning som vill se trivsamma arbetsplatser och engagerade team.
Du får bra stöd av kompetenta kollegor och samtidigt möjlighet att utvecklas med stort eget ansvar. Du rapporterar till regionchef.

 

Den vi söker
Som person är du kreativ, initiativtagande och lojal med ett personligt engagemang som smittar av sig på kunder och medarbetare. Då det dagliga arbetet innebär mycket samverkan med olika människor har du en hög social kompetens och lätt för att både leda och samarbeta.
Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad.
Vi ser att du har god erfarenhet av att arbeta i ledande befattning, gärna inom tjänstesektorn och/eller fastighetssektorn.
Du är prestigelös, har en bra känsla för att prioritera och lägger fokus där det behövs. Ditt förhållningssätt är konsultativt och du kan utmana tankar och idéer för att utveckla verksamheten på kort och lång sikt.
Vi vill att du är rak och tydlig i din kommunikation. Du har en bra personkännedom och är duktig med människor, en lagspelare som får andra att känna sig delaktiga.
Du är genuint intresserad att lära dig vår verksamhet för att sedan kunna coacha dina medarbetare och se lösningar med god förståelse för de behov och utmaningar som finns i verksamhetens alla led.
För att trivas i din roll ska du gilla en affärsmässig miljö och identifiera dig med våra värderingar engagemang, kundfokus, ansvar och utveckling.

 

Kravprofil:
  • Minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet i ledande befattning.
  • Stor erfarenhet av att arbeta med mycket kundkontakt
  • Erfarenhet av arbete i fastighetsbranschen eller byggsektorn
  • Erfarenhet av budget/ekonomisk uppföljning
  • God datorvana och kan arbeta i Office 365.
  • Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.
  • B-körkort

 

Meriterande:
  • C-körkort
  • YKB

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och du visar intresse för tjänsten via onepartnergroup.se. För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Jacob Edström på 072-174 82 62 alternativt jacob.edstrom@onepartnergroup.se

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg.
För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Swoosh Syd AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.