Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker kundtjänstmedarbetare till heltid!

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Beskriver du dig själv som driven, ambitiös och serviceminded? Brinner du för att ge den bästa servicen till kunder? Isåfall har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund inom telecombranschen söker nu drivna medarbetare som vill arbeta i deras kundtjänstteam på heltid. Det är ett växande företag som har sitt kontor i centrala Malmö. De har en öppen och social arbetsplats där fokus ligger på att utveckla och ta till vara på alla medarbetare.

Som kundtjänstmedarbetare kommer de främsta arbetsuppgifter vara att ta emot inkommande telefonsamtal från privatkunder. Framöver finns möjlighet att även hjälpa kunder via mejl och chatt. Din viktigaste arbetsuppgift kommer vara att ge kunderna bästa möjliga service samt hjälpa de utifrån deras behov. För kandidaterna som visar framfötterna finns det även möjlighet att framöver arbeta inom teknisk support, felsökning samt diverse administrativa arbetsuppgifter kopplade till telefonsamtalen.

Anställningsgraden är 100% och den startar omgående. I denna roll kommer du bli direktanställd av vår kund. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider, måndag - fredag, där helgarbete kan förekomma.

Tjänsten kommer starta med en provanställning under 6 månader och därefter finns goda möjligheter till förlängning. Vår kund har sitt kontor i centrala Malmö och där kommer du arbeta i en händelserik atmosfär med stort fokus på kvalité, arbetsglädje och teamkänsla. I tjänsten finns goda utvecklingsmöjligheter för den som visar framfötterna!

Detta söker vi:

- Du som gillar kundkontakt och att ge support
- Du som är driven, engagerad och målmedveten
- Du som letar efter en tjänst på heltid och vill utvecklas i arbetslivet
- Du som har ett tekniskt intresse och vill lära dig mer inom området

Vill du hitta din framtida arbetsplats och tycker att beskrivningen ovan stämmer in på dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Kundtjänstmedarbetare, Service, Heltid, Kundtjänst

Sökord: Kundtjänstmedarbetare, Service, Heltid, Kundtjänst
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 maj 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com