Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Kundtjänstmedarbetare till Edwards Lifesciences Nordic AB

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du bli en del av ett företag som är globalt ledande inom patient-fokuserad medicin för hjärtsjukdomar? Då kan du vara personen vi letar efter! Edwards Lifesciences söker nu du som är studerande och som vill jobba som kundtjänstmedarbetare. Rollen kommer fokusera på att hjälpa Edward Lifesciences kunder med deras ärenden samt ansvara för de inkommande ordrarna. Sök redan idag då tjänsten ska tillsättas omgående!Om tjänsten

1958 grudndes Edwards Lifesciences med målet att tillsammans med läkare utveckla produkter designade med målet att få människor att leva längre, hälsosammare och mer produktiva liv. Edwards Lifesciences är ett företag med sunda värderingar där du får möjlighet att bidra till ett företag som räddar liv.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att ansvara över orderprocesser och följa upp med deras kunder. Du kommer vara en viktig nyckelspelare för deras kundtjänst och orderavdelning.

Edwards Lifesciences letar nu efter en student som tar examen tidigast under 2026 och som har möjlighet att arbeta cirka 12 timmar i veckan vid sidan av studierna. Arbetstiderna är måndag till fredag 8-16. Vi söker dig som också har möjlighet att arbeta heltid under ca 5-6 veckor av sommaren när företaget behöver mer täckning av personal vid semestertider.Arbetsuppgifter
 • Hantering av ordrar under hela processen.
 • Kommunikation med kunder och internt.
 • Hantering av lager och inventering.
 • Arkivering och dokumentering av dokument.
 • Hantering av klagomål.


Kvalifikationer
 • Är studerande på högskola/universitet och tar examen tidigast januari 2026.
 • Talar flytande engelska samt ett nordiskt språk såsom danska, norska, svenska. Det förekommer omfattande kommunikation mellan de nordiska länderna, vilket då är centralt för rollen att det finns en grundläggande förståelse för dessa språk.
 • Har goda datorvana och goda kunskaper inom Office-paketet
 • Har erfarenhet inom kundtjänst/service

Det är meriterande om du har

 • Kunskap gällande ERP software (e.g. JDE) är meriterande.
 • Är flytande i finska, norska eller danska.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Noggrann
 • Kommunikativ
 • Problemlösare
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 juni 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se