Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Skjutstativtruckförare på heltid sökes!

Publiceringsdatum
15 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en duktig och noggrann truckförare som är redo att anta nya utmaningar till en utav våra stora kunder i Malmö? Då kan vi ha jobbet för just dig!

Information om uppdraget:

Till vår kund söker vi nu duktiga truckförare till vår kund som är placerad i Malmö. Du kommer tillsammans med ditt team arbeta på lagret där du både kommer köra skjutstativstruck och plocka större orders samt arbeta med orderplock av mindre orders. Arbetet är förlagt på tvåskift men dina huvudsakliga arbetstider kommer vara måndag-fredag 07:00-16:00. Tjänsten kommer starta omgående och du ska ha möjlighet att arbeta heltid långsiktigt. Under din anställningsperiod kommer du vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

För att trivas på arbetsplatsen tror vi att du är en riktig lagspelare som tycker om att ta ansvar. Du är noggrann men samtidigt effektiv, vi tror också att du har lätt för att ta instruktioner. För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har truckkort A+B samt vana att köra skjutstativstruck (B3).

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte utan sök redan idag, vi arbetar löpande med både urval och intervjuer.

Sökord: lager, malmö, skjutstativ, truckförare, heltid

Sökord: lager, malmö, skjutstativ, truckförare, heltid
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com