Hoppa till innehåll
StickerApp logotyp

Global CFO till StickerApp i Lomma

Sista ansökningsdag
04 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Sugen på en nyckelroll i ett framgångsrikt techbolag inom e-handel? Vill du bidra med analys, ekonomistyrning och strategisk finansiell planering och exekution? Med ditt stora intresse för verksamheten tar vi tillsammans StickerApp till nya höjder!

Rollen

Du leder ett kvalificerat ekonomiteam med koncernredovisningschef, redovisningsekonom och business controller. Övergripande ansvar för koncernens redovisning och rapportering men ditt personliga bidrag ligger främst inom ekonomistyrning och strategisk finansiell planering.

Du leder budget-/prognosarbetet, resultat- och nyckeltalsuppföljning och bidrar med kalkyler för finansierings- och investeringsalternativ mm. Arbetet sker i nära samverkan med ekonomiteamet och andra delar i organisationen. Inte minst StickerApps välutvecklade analysteam skapar förutsättningar för en snabbrörlig datadriven analys och styrning.

Ditt bidrag i ledningsgruppen och ditt stöd till CEO och styrelse får en avgörande betydelse för bolagets utveckling. Du säkerställer att kritiska analyser och beslutsunderlag finns på plats och att koncernen ges förutsättningar att rikta sina ambitioner och resurser dit de får optimal effekt.

Kvalifikationer och erfarenhet

Genom din erfarenhet har du skaffat dig förmåga att ta ett finansiellt helhetsperspektiv och uppmärksamma såväl risker som möjligheter. Du har erfarenhet av ledande roller i komplexa miljöer där du utvecklat din strategiska, analytiska och kommunikativa förmåga. Erfarenhet av e-handel och internationella miljöer är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är trygg i din person och kompetens och bygger förtroendefulla relationer som bäddar för samverkan och gemensam framgång. Din skarpa analys bygger på solida dataunderlag och presenteras på ett inspirerande och övertygande sätt. Genom din nyfikenhet och målmedvetenhet utvecklar du dig själv såväl som ditt team och bolaget som helhet. Du trivs i en snabb miljö där förändring och utveckling sker dagligen.

Vad erbjuder StickerApp?

StickerApp har en stark och positiv företagskultur där man är stolt över att arbeta med kompetenta kolleger i en dynamisk, kreativ och framgångsrik miljö. Ett modernt coachande ledarskap premieras i en organisation där work life balance är en självklarhet för välmående och gemensam framgång. En god arbetsmiljö erbjuds i helt nybyggda lokaler i Lomma.

Om StickerApp

StickerApp är ett e-handelsföretag inom digitaltryckssfären, med marknader i USA, Japan och över hela Europa. Genom oss kan människor göra anpassade klistermärken och etiketter, på ett snabbt och enkelt sätt. De flesta av våra kunder är småföretagare eller konstnärer, men vi har alla typer av människor som använder våra tjänster.

Sedan starten 2006 har vi vuxit till mer än 100 anställda och en omsättning på över 500 msek. Vi har ett litet kontor i USA, men de flesta av oss arbetar på vårt huvudkontor i Lomma.

På StickerApp gillar vi att ha kul, och att vara nyfiket kreativ är något vi värdesätter högt. Oavsett din roll på StickerApp är du lika viktig. Att vara en del av StickerApp betyder att du är den typen av person som frågar ”varför inte”, istället för ”varför”. En av dem som inte backar från en utmaning och är lika exalterad som vi i vilken takt StickerApp växer.

I denna rekryteringsprocess samarbetar StickerApp med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Pontus Lasson på 070 166 08 38, pontus.lasson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 29 september.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

 

StickerApp logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 november 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren