Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Nätverkstekniker till Video & Technical Solutions Malmö

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Har du en bakgrund inom IT och nätverk och är på jakt efter din nästa utmaning? För dig med hög systemkunskap finns nu möjligheten att kliva in i en spännande position som nätverkstekniker inom Video & Technical Solutions hos oss.

Om rollen
Varje dag och över hela världen får Securitas vardagshjältar, människor att känna sig trygga. Nu kan du bli en av dem. Vi växer inom tekniska tjänster på Securitas, så därför söker vi just nu en Nätverkstekniker till vårt team. Video & Technical Solutions är en specialiserad enhet som står på två ben, service samt produktion, där denna tjänst gäller produktionsenheten.

Hos Securitas får du också möjligheten att arbeta i en spännande och föränderlig miljö, bli en del av ett gäng som har högt i tak och en hjärtlig atmosfär. Video & Technical Solutions utgörs av ett team på 19 personer som är stationerade på flera orter i landet varav två dedikerade nätverkstekniker. Du kommer att arbeta i projektform och ha ett nära samarbete med närmsta chef, projektledare runt om i landet, övriga kollegor och våra kunder. Projekten varierar i omfattning men har ett övergripande fokus på nätverk och system, där du som Nätverkstekniker ansvarar för att upprätta en säker och stabil kommunikation med tekniken på plats som stöd för alla de tjänster som ska levereras till kund över tid.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Hantera VPN-lösningar, både felsökning och uppsättning
  • Konfigurera, underhålla och supportera switchar, routrar, trådlösa länkar m.m.
  • Övervakning av nätverksinfrastrukturen
  • Stötta och kommunicera internt och externt med kompetens kring
    nätverksuppsättning och design
  • Vara en viktig del av Securitas förändringsarbete
  • Dokumentation

Tjänsten passar dig som är ute efter en roll med stort kundfokus och vill arbeta med service. Du kommer mestadels att arbeta självständigt vilket förutsätter att du trivs med att arbeta med frihet under ansvar och att du besitter en god förmåga att avgöra vad som ska göras. Även om arbetet sker självständigt kommer du bli en del av en arbetsgrupp där vi håller ihop och har en god sammanhållning.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.


Kvalifikationer

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning med goda kunskaper inom nätverkskommunikation, främst Cisco.

Krav

  • God förståelse för TCP/IP
  • Erfarenhet av att arbeta med VPN, routrar och brandväggar

Meriterande

  • Cisco-certifiering sedan tidigare
  • Erfarenhet av monitoreringsverktyg, exempelvis PRTG.

Att lösa problem är ditt gebit och du triggas av komplexiteten som krävs för att lösa dessa. Du trivs när du får arbeta med varierande uppgifter, är noggrann och har en bra struktur som du följer. Du vet vad som ska prioriteras och när, vilket gör att du hela tiden kommer framåt i ditt arbete. Du är mån om att ge den absolut bästa servicen du kan till dina kollegor!

Eftersom du kommer ha ett stort personligt ansvar och samtidigt arbeta nära kunder såväl som kollegor, tror vi att du har förmåga att arbeta både självständigt som i team. Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.


Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. På grund av semestertider kommer vi att hantera alla ansökningar med start i v.32, men om du är intresserad av tjänsten kan du skicka din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: filip.haraldsson@securitas.se

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 mån provanställning
  • Vi arbetar med urvalstester
  • Sista ansökningsdag är 12 augusti

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och de fackliga organisationerna Unionen och Ledarna samt individuella avtal.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 september 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.