Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Utryckningsväktare/Åtgärdsväktare Natt i Lund

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du på jakt efter en roll i en föränderlig roll? Vi på Securitas i Lund letar just nu efter dig som är intresserad av rollen som åtgärds/utryckningsväktare hos oss. I denna roll hos oss kommer du vara den person som svarar på och gör utryckningar vid larm från våra kunder. Låter det spännande att snabbt behöva rycka ut när det krävs? Läs då mer om tjänsten nedan!

Som åtgärds/utryckningsväktare har du en viktig roll i vårt ansvar att skydda våra kunder egendom. I din roll kommer du att skydda skyddar exempelvis byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Du gör detta genom att utföra uttryckningar i samband med att våra kunders larm har löst ut. Även en del rondbevakning och andra arbetsuppgifter som exempelvis månads- och kvartalsprov på brandlarm, samt parkeringsbevakning hanteras under passet. 

Du kommer till exempel att:

 • Skydda våra kunders egendom mot brand, stöld och skador
 • Rapportera till kunden via informationssystem vid varje utryckning.

Tjänsten passar dig som är på jakt efter en föränderlig roll där den ena dagen inte är den andra lik. Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika, passar denna rollen dig som är intresserad av teknik där du dagligen får lösa olika typer av problem, samtidigt som du bidrar med säkerhet och trygghet till samhället.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.


Kvalifikationer

Krav

 • Godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
 • B-körkort

Meriterande om du

 • har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
 • några års erfarenhet från säkerhetsbranschen
 • har en civil eller militär skyddsvaktsutbildning
 • har anläggningsskötarutbildning

Som person tror vi att du är serviceinriktad, lugn och organiserad och kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga, snabbt förstår problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.


Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten - skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: fredrik.munk@securitas.se.

 • Tjänsten är Heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning
 • Schema 5 - 2 Natt
 • Vi arbetar med urvalstester
 • OBS! Handläggningstiden kan bli längre med anledning av sommaren och semestrar
 • Vi kommunicerar i första hand via mail
 • Sista ansökningsdag är 2024-08-11

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.